Zonguldak'ta Ormanda Kaybolan Kadın 16 Saat Sonra Bulundu

Zonguldak'ta defne yaprağı toplarken kaybolan 78 yaşındaki kadın, ormanda 16 saat süren arama sonucu sağ olarak bulundu.

Zonguldak'ta Ormanda Kaybolan Kadın 16 Saat Sonra Bulundu

Zonguldak'ta Ormanda Kaybolan Kadın Bulundu

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde meydana gelen olayda, ormanda defne yaprağı toplarken kaybolan 78 yaşındaki Hayriye A.'nın bulunması için arama çalışmaları başlatıldı.

Kayıp Kadın İçin Hızla Harekete Geçildi

Çatalağzı beldesinde ikamet eden Hayriye A., dün sabah evinden çıkarak ormanda defne yaprağı toplamak üzere yola çıktı. Akşam saatlerine gelindiğinde geri dönmediğini gören yakınları, durumu yetkililere bildirdi.

İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri Devreye Girdi

Olayın ihbar edilmesi üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, iz takip köpekleri ve dron kullanarak karadan ve havadan arama çalışması yapmaya başladı. Aynı zamanda çevredeki güvenlik kameraları da incelendi.

16 Saat Süren Aramalar Sonunda Bulundu

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinin ve bölgede yaşayan vatandaşların da destek verdiği arama kurtarma çalışmaları sonucunda Hayriye A., yaklaşık 16 saat süren bir aramanın ardından ormanlık alanda sağ olarak bulundu. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen kadının ailesi büyük bir sevinç yaşadı.

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde ormanda defne yaprağı toplarken kaybolan kadın bulundu.

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde ormanda defne yaprağı toplarken kaybolan kadın bulundu.