Yusuf Ziya Yılmaz, Bartın'da AK Parti Buluşmasında

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Bartın'da partililerle bir araya gelerek seçim sonuçlarını değerlendirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bartın'da Buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Bartın'da partililerle önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Yılmaz, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, partinin yerel temsilcileriyle bir araya geldi.

İl Başkanlığı Ziyareti

Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, İl Başkanı Yaşar Arslan, ilçelerin ve beldelerin belediye başkanları da Yılmaz'ı karşıladı. Yılmaz, ziyareti sırasında 31 Mart yerel seçimleri sonrasında gerçekleşen değerlendirmenin önemine vurgu yaptı.

Değerlendirme Toplantısı

Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bu toplantılarda 31 Mart seçim sonuçlarını değerlendiriyoruz. Bu, bizim için önemli bir öğrenme süreci. Bartın, ziyaret ettiğimiz 53. il oldu. Seçim sonuçları beklediğimiz gibi olmadı ve bu durum bizi üzüyor." dedi.

Sandık Sonuçlarının Anlamı

Bir değerlendirme yaparak, Bartın'da ihracatla seçime girdiklerini ifade eden Yılmaz, "Sandıkta milletimiz, 'Daha çok çalışmalısınız, eksiklerinizi giderin' dedi. Bu sonuçlardan önemli dersler çıkardık," diye konuştu.

Vali Ziyareti

Toplantının ardından Yılmaz, Bartın Valisi Nurtaç Arslan'ı ziyaret ederek, bölgedeki gelişmeler hakkında bilgi aldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Bartın'da partililerle bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Bartın'da partililerle bir araya geldi.

Sonraki Haber