Yeniden Refah Partisi Gümüşhane'de Buluştu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla, Gümüşhane'de partililerle bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi Gümüşhane'de Teşkilatlanma Çalışmalarıyla İlgili Bilgilendirme Yaptı

Mehmet Aşıla, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili olarak Gümüşhane il başkanlığını ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında İl Başkanı Ziya Nas ve partilileriyle bir araya gelerek önemli konu başlıklarına değindi.

Partinin Geçmişi ve Geleceği

Aşıla, partisinin yeni bir oluşum olduğunu ifade ederek, "Milli görüş olarak geçmişimiz 55 yıl. Yeniden Refah Partisi olarak önümüzdeki aylarda 6'ncı yılı dolduruyoruz. Yeni bir parti olmamıza rağmen çok hızlı bir gelişim gösterdik. Türkiye genelinde 81 il ve 922 ilçede teşkilatlarımızı kurduk," dedi.

Gümüşhane'nin Önemi

Aşıla, Gümüşhane'nin kendileri için stratejik bir il olduğunu vurguladı ve teşkilat çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Uluslararası Gelişmelere Dikkat Çekti

Ayrıca, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını kınayan Aşıla, "İsrail şu anda pervasız bir şekilde hareket ediyor. Şimdi Lübnan'a saldırıyor. Bunun sebebi, Lübnan'ın ve Suriye'nin, Irak'ın bizim topraklarımızın bir parçası olması. Bu durumu engellemeye çalışıyoruz," dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, partisinin Gümüşhane il başkanlığını ziyaret etti.

Sonraki Haber