Yavuz Bingöl ve Nilşah Ağaoğlu Evlendi

Yavuz Bingöl ve Nilşah Ağaoğlu, Ayvalık'ta sade bir törenle evlendi. Duygu dolu anların yaşandığı nikahda dikkat çeken detaylar.

Yavuz Bingöl ve Nilşah Ağaoğlu Evlendi

Yavuz Bingöl ve Nilşah Ağaoğlu Ayvalık'ta Evlendi

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl, Nilşah Ağaoğlu ile Balıkesir'in güzel tatil beldesi Ayvalık’ta pek çok dostun katıldığı sade bir törenle evlilik yolunda ilk adımını attı. Törende, çiftin nikahı Küçükköy Mahallesi’ndeki Sarımsaklı Plajı'ndaki bir otelde gerçekleşti.

Duygusal Anlar ve Önemli Detaylar

Sahil kenarında yapılan nikah törenine Oktay Kaynarca ve Elif Buse Doğan gibi isimler nikah şahitliği yaptı. Ayrıca, Yavuz Bingöl'ün babası Hüseyin Bingöl, oğluna İstiklal Madalyası'nı takarak duygusal anlar yaşattı. Bu sürpriz karşısında Yavuz Bingöl’ün gözleri doldu.

Buruk Bir Kutlama

Gazetecilere yaptığı açıklamada Yavuz Bingöl, "Bugün aslında en mutlu günümüz ama birkaç gün önce TUSAŞ'da yaşanan o acı olayı biliyorsunuz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, ailelerine başsağlığı diliyoruz. Bu nedenle düğünümüzü biraz buruk bir şekilde gerçekleştirdik. Dostlarımızla birlikte sakin ve sade bir organizasyon düzenledik," ifadelerini kullandı.

Nikah töreni, iş ve sanat dünyasından birçok önemli ismin katılımıyla gerçekleşti.

Sanatçı Yavuz Bingöl, Nilşah Ağaoğlu ile Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde sade bir törenle...

Sanatçı Yavuz Bingöl, Nilşah Ağaoğlu ile Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde sade bir törenle dünyaevine girdi.