Van'da Kayıp Üniversite Öğrencisinin Eşarbı Bulundu

Van'da kaybolan Rojin Kabaiş'e ait olduğu düşünülen eşarp, arama çalışmalarında bulundu. Ekipler öğrenciyi bulmak için seferber oldu.

Van'da Kaybolan Öğrenci İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Van ilinde kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in arama çalışmaları sürerken, öğrenciye ait olduğu değerlendirilen bir eşarp bulundu.

Eşarp Nerede Bulundu?

Rojin Kabaiş, arkadaşlarına çakıl taşı toplamak amacıyla sahile gideceğini bildirmişti. Genç öğrenciye 27 Eylül tarihinden bu yana ulaşılmaya çalışılıyor. Eşarp, Bardakçı Mahallesi'ne yaklaşık 150 metre uzaklıkta, Van Gölü sahilinde tespit edildi.

Arama Çalışmaları İhtişamla Devam Ediyor

Arama ekipleri; Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü gibi çeşitli kuruluşlardan oluşuyor. Ayrıca Su Altı Grup Amirliği ve AFAD dalgıç ekipleri, su altında görüş sağlamak amacıyla özel cihazlar kullanıyor.

Sahil kesiminde, çabalarına devam eden ekipler kayıp öğrenciyi bulmak için metruk yapılar, sazlık alanlar ve sahile yakın yerleşim yerlerinde titizlikle incelemeler yapıyor.

Eşarbın Durumu Ne Olacak?

Bulunan eşarbın, kabaiş'e ait olduğunun doğrulanması için aileye gösterileceği öğrenildi. Hazırlanan raporla birlikte eşarp, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince muhafaza altına alındı.

Van'da, kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i arama çalışmalarında, öğrenciye ait olduğu değerlendirilen eşarp bulundu.

Van'da, kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i arama çalışmalarında, öğrenciye ait olduğu değerlendirilen eşarp bulundu.

Sonraki Haber