Ümraniye'de Asker Konvoyunda Trafik Aksatan 4 Sürücüye Ceza Yağdı

Ümraniye'de, asker konvoyu esnasında trafiği tehlikeye atan 4 sürücüye toplam 14 bin 62 lira ceza kesildi.

Ümraniye'de Asker Konvoyunda Trafik Aksatan 4 Sürücüye Ceza Yağdı

Asker Konvoyu Sırasında Trafik İhlali

Ümraniye'de gerçekleştiren bir asker konvoyu sırasında, trafik akışını tehlikeye atan 4 sürücüye toplamda 14 bin 62 lira ceza uygulandı.

Sosyal Medyayı Kullanan Ekipler Harekete Geçti

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü sivil trafik ekipleri, Necip Fazıl Alt Geçidi'nde meydana gelen olayın ardından, sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine harekete geçti.

Ceza Uygulamaları ve Sürücüler

Ekipler, araç plakaları üzerinden sürücülerin kimlik bilgilerine ulaşarak, A.Ç, Ö.B., S.D. ve Y.S.D. isimli sürücüleri gözaltına aldı.

Sürücü Y.S.D.'ye 2 bin 647 lira ceza; tescil plakasında değişiklik yapmaktan, 3 bin 135 lira; muayenesiz araçla trafiğe çıkmaktan, 690 lira; kol ve grup halinde gitmekten, 690 lira; tünel içinde duraklamaktan ve 690 lira; saygısızca araç kullanmaktan ceza kesildi. Diğer sürücüler A.Ç, Ö.B. ve S.D. ise aynı eylemlerden 6 bin 210 lira toplam ceza aldı.

Adli İşlem Başlatıldı

Yapılan bu trafik ihlalleri sonucunda, her bir sürücü hakkında "kara yollarında ulaşım araçlarını kişilerin hayat, sağlık ve mal varlığı açısından tehlikeli olabilecek şekilde sevk ve idare eden kişi" maddesi gereğince 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırma işlemi başlatıldı.

Ümraniye'de, asker konvoyu sırasında trafik akışını tehlikeye düşüren 4 sürücüye 14 bin 62 lira...

Ümraniye'de, asker konvoyu sırasında trafik akışını tehlikeye düşüren 4 sürücüye 14 bin 62 lira ceza uygulandı.