Ümit Özdağ Mersin'de Esnaf Ziyaretleri ve Partinin Açılışlarıyla Dikkat Çekti

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Mersin'de esnafı ziyaret etti ve parti teşkilatlarının açılışlarını gerçekleştirdi.

Ümit Özdağ Mersin'de Esnaf ve Parti Ziyaretinde

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Mersin ilinde çeşitli programlara katılarak yerel esnafı ziyaret etti ve partisinin il ile ilçe başkanlıklarının açılışını gerçekleştirdi.

İlçe Ziyaretleri ve Açılışlar

Programı çerçevesinde Özdağ, öncelikle Erdemli İlçe Başkanlığı binasının açılışını yaptı. Merkez Mahallesi'nde bulunan esnafla bir araya gelen Özdağ, vatandaşlarla sıcak sohbetler gerçekleştirdi.

Özdağ, aynı zamanda partinin il ve Mezitli İlçe Başkanlıkları ile ilgili açılışları da bu program dahilinde tamamladı. Gerçekleştirdiği konuşmasında, "Zafer Partisi, Türkiye'nin her bölgesinde olduğu gibi Mersin'de de hızlı bir şekilde büyüyüşünü sürdürüyor. Ülke genelinde 8 Aralık tarihinde gerçekleştireceğimiz kurultay ile önümüzdeki seçimlerde Türkiye'yi yönetebilecek güçlü bir kadro oluşturmayı hedefliyoruz," ifadelerini kullandı.

Esnaf Ziyaretinin Ardından

Açılışların ardından Özdağ ve beraberindeki heyet, ilçe merkezini gezerek esnafa ziyaretlerde bulundu. Bu ziyaretler, yerel ekonomiyi destekleme ve halkla buluşma çabalarının bir parçası olarak değerlendirildi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Mersin'in ilçelerinde esnafı ziyaret etti, partisinin il ve ilçe başkanlıklarının açılışını yaptı, vatandaşlarla sohbet etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Mersin'in ilçelerinde esnafı ziyaret etti, partisinin il ve ilçe başkanlıklarının açılışını yaptı, vatandaşlarla sohbet etti.

Sonraki Haber