TUSAŞ'a düzenlenen terör saldırısına tepki

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, TUSAŞ'a yapılan saldırıya ilişkin güçlü mesajlar verdi ve terörle mücadelede kararlılık vurgusu yaptı.

TUSAŞ'a düzenlenen terör saldırısına tepki

TUSAŞ'a Terör Saldırısı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Kahramankazan yerleşkesine düzenlenen terör saldırısı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Milli Teknoloji Hamlesi Vurgusu

Bakan Kacır, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclisinin ekim ayı olağan toplantısında, "Savunma sanayisinden, Milli Teknoloji Hamlesi yolculuğundan asla geri adım atmayacağız. Milli Teknoloji Hamlesi ve milli savunma sanayisi tam bağımsız Türkiye'nin anahtarıdır." ifadelerini kullandı.

Detaylarla İlgili Bilgi Almaya Çalıştı

Toplantıya katılmadan önce saldırı haberini aldığını ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün ile iletişime geçtiğini belirten Kacır, durumun yeni olması nedeniyle henüz detayları öğrenemediğini kaydetti.

Mücadele Azmi ve Dilekler

Kacır, "Rabb'im bütün mühendislerimizi, araştırmacılarımızı muhafaza etsin. Biz bu yolda gece gündüz demeden büyük bir azimle, kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ümit ediyorum ki yaşanan bu saldırıda herhangi bir kaybımız bulunmasın. TUSAŞ'taki tüm kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." şeklinde konuştu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclisi’nin ekim ayı...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclisi’nin ekim ayı olağan toplantısında açıklamalarda bulundu.