Türkiye Yüzyılı'na İleri Adımlarla İlerliyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Türkiye Yüzyılı vizyonunu Kocaeli'de anlattı.

Kocaeli'de Türkiye Yüzyılı Vizyonu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Kocaeli Kartepe'deki bir düğün salonunda düzenlenen AK Parti Kartepe 6. Olağan İlçe Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu. İleri, "Türkiye Yüzyılı aslında altyapısını ayağa kaldırmış, öz güvenini inşa etmiş ve iç dinamiklerini kuvvetlendirmiş bir Türkiye'nin yeni eşik atlama vizyonudur. İnşallah bu eşiği birlikte atlayacağız" dedi.

Umuda Dönüşen Mücadele

İleri, Türkiye'nin dünya için bir umut ışığı olmaya devam ettiğini ve son 23 yılda yaşanan mücadelelerin kendilerine bu gücü verdiğini belirtti. Gazze'deki saldırılara ilişkin hayatını kaybedenler için Allah'tan rahmet dileyen İleri, insanlığın bu barbarlara karşı mücadele edeceğini vurguladı.

Mücadele ve Öz Güven

Ömer İleri, konuşmasında Türkiye'nin coğrafyasının risklerle dolu olduğunu ifade ederek, "Bizim mücadele etmekten yorulmamamız gerekiyor. Mücadele bizim yaşam tarzımızdır" dedi. İleri, AK Parti'nin 22 yıl içinde her alanda büyük atılımlar yaptığını da kaydederek, devletle millet arasındaki kaynaşmanın sağlandığını ve öz güvenin yeniden inşa edildiğini dile getirdi.

Büyük ve Güçlü Bir Türkiye Hedefi

Gazze'deki olayları dikkate alarak, büyük ve güçlü bir Türkiye'ye duyulan ihtiyacı vurgulayan İleri, "Türkiye Yüzyılı, alt yapı çalışmalarını tamamlamış, iç dinamiklerini güçlendirmiş bir ülkenin yeni bir siyasi vizyonudur" ifadelerine yer verdi.

Nefret Söylemine Karşı Sevgi Politikası

Toplumda nefret söylemi yaymaya çalışanların etkin olmaktan çıkarılması gerektiğini vurgulayan İleri, bu anlamda muhalefetin yapıcı bildirimlerde bulunmasına ihtiyaç olduğunu söyledi. "Yankı odalarını ortadan kaldıracağız ve toplumumuzu bölmeye çalışan siyasete kesin bir dur diyeceğiz" şeklinde konuştu.

Kongreye Katılım Yüksekti

Kongreye AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı, Kartepe Belediye Başkanı ve çok sayıda partili katılım sağladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki bir düğün salonunda düzenlenen AK Parti Kartepe 6. Olağan İlçe Kongresi'ne katılarak konuşma yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki bir düğün salonunda düzenlenen AK Parti Kartepe 6. Olağan İlçe Kongresi'ne katılarak konuşma yaptı.

Sonraki Haber