Türkiye, Karadağ’ı 1-0 Geçerek Önemli Bir Galibiyet Aldı

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Karadağ karşısındaki galibiyetin ardından değerlendirmelerde bulundu.

A Milli Takım'dan Zorlu Galibiyet

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü karşılaşmasında Karadağ’ı 1-0 mağlup etti.

Teknik Direktör Montella’nın Açıklamaları

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, rakiplerinin iyi defans yapan bir ekip olduğunu vurguladı. Montella, "Rakip iyi defans yapan ve kapanan bir ekip. Buna rağmen 29 şut attık ve maçı kazanmayı hak ettik." dedi.

Güçlü Performansa Dikkat

Maçın zorluk derecesini bildiklerini belirten Montella, "Güzel bir galibiyet aldık. Maçı domine ettik. 70. dakikada golü bulduk, daha önce de bulabilirdik. O dakikadan sonra da pozisyonlar üretmeye devam ettik." şeklinde ifadeler kullandı.

İyileştirme Alanları

Montella, ceza sahasına yapılan ortaların kalitesini artırmak istediklerini belirterek, "Ortalarımızda kalite artırılabilir. Pozisyon almayı da daha iyi yapabilirdik. Kadro kalitemiz gün geçtikçe yükseliyor." dedi.

Taraftara Teşekkür

Maçın yapıldığı Samsun’da harika bir atmosfer olduğuna dikkat çeken Montella, "Samsun’da harikalara imza attık. Taraftarımızın desteğini hissettik ve bu galibiyeti onlara armağan ettik." ifadelerini kullandı.

Son olarak, takımda gol atacak birçok oyuncunun olduğunu belirten Montella, "Bugün kanat oyuncumuz İrfan Can golü buldu. Herkesin gol atmasını tercih ederim; illa ki bir 9 numara gol atacak diye bir durum yok." diyerek konuşmasını tamamladı.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında Karadağ'ı 1-0 yenen A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Vincenzo Montella, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında Karadağ'ı 1-0 yenen A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Vincenzo Montella, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Sonraki Haber