TROY'un Uluslararası Kullanım Seçenekleri Genişliyor

BKM ve UnionPay'in anlaşmasıyla TROY kartları yurt dışında daha fazla kullanılabilecek.

TROY Kartların Yurt Dışı Kullanımı Artıyor

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) ve UnionPay International arasında imzalanan yeni anlaşma ile TROY'un yurt dışındaki kullanım seçenekleri genişliyor.

BKM Genel Müdürü Ozan Deniz Açıklamalarda Bulundu

Ozan Deniz, BKM'nin genel müdürü olarak, "TROY, yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da güçlenmeye devam ederken, kart kullanıcılarının ihtiyaçlarına yönelik fırsatlar sunacak" dedi.

Yapılan iş birliği ile Türkiye'nin yerel ödeme yöntemi TROY ve UnionPay özellikli kartların kullanım alanı genişleyecek. Anlaşma kapsamındaki güncellemeler tamamlanınca, bu kartların yurt dışında geçerliliği artacak.

UnionPay ile Sağlanan Sinerji

UnionPay'in 200'e yakın ülkede geçerliliği bulunuyor. Bu sayede TROY ve UnionPay kartı olan kullanıcılar, yurt dışındaki alışveriş deneyimleri sırasında daha fazla seçeneğe sahip olacak.

BKM ve UnionPay İş Birliğinin Faydaları

BKM Genel Müdürü Ozan Deniz, bu iş birlikteliğinin, bankalara kullanıcıların uluslararası alışveriş deneyimlerini geliştirmeleri için fırsatlar sunacağını ifade etti. James Yang, UnionPay International Orta Doğu Genel Müdürü, anlaşmanın sektör paydaşlarıyla ilişkileri güçlendireceğine inandığını belirtti. UnionPay ve TROY kartlarının sunum ve gelişimi için çaba gösterileceğini de sözlerine ekledi.

Bu iş birliği, bankacılık ve finans kurumlarının müşterilerine alternatif çözümler sunmasını sağlayarak, iki taraf arasında sinerji oluşturacak ve her iki ülkenin kart şemalarının gelişimine katkıda bulunacak.

Bankalararası Kart Merkezi (BKM), China UnionPay sahipliğindeki UnionPay International ile stratejik işbirliğine imza attı. BKM Genel Müdürü Ozan Deniz (solda) ve UnionPay International Orta Doğu Genel Müdürü James Yang (sağda) işbirliği anlaşmasını imzaladı.

Sonraki Haber