Tokat'ta Sahte Altın İle Dolandırıcılık: İki Yabancı Uyruklu Tutuklandı

Tokat'ta sahte altın satışı yapan iki kişi tutuklandı. Olayın detayları ve öncesinde yapılan polis operasyonu haberimizde.

Tokat'ta Sahte Altın İle Dolandırıcılık: İki Yabancı Uyruklu Tutuklandı

Tokat’ta Sahte Altın Dolandırıcılığı

Tokat’ta, sahte altın satışı yapmaya çalışan iki yabancı uyruklu kişi, güvenlik güçleri tarafından yakalanarak tutuklandı.

Şüpheliler Hakkında Bilgiler

Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, dolandırıcılık faaliyetleri üzerine detaylı bir çalışma başlattı. Elde edilen bilgilere göre, yabancı uyruklu S.Q. (32) ve onunla aynı yaştaki F.Y. adlı kadın, şehir merkezi içerisinde bir kuyumcuya sahte bilezik satmış, başka bir kuyumcuya ise satış için yaklaşmaya çalışmışlardır.

Operasyon Sonrası Yapılan Aramalar

Polis, şüphelilerin araçlarında ve üzerlerinde yaptıkları aramalarda toplamda 34 adet sahte bilezik ele geçirdi. Bu durum, olaya dair yapılan araştırmanın ne kadar ciddi olduğunu gözler önüne serdi.

Yasal Süreç

Gözaltına alınan iki şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu operasyonun, Tokat'taki kuyumcu esnafını koruma adına önemli bir adım olduğu belirtiliyor.

Tokat’ta bir kuyumcuya sahte altın satan, bir başka kuyumcuya ise satma girişiminde bulunan 1’i...

Tokat’ta bir kuyumcuya sahte altın satan, bir başka kuyumcuya ise satma girişiminde bulunan 1’i kadın 2 kişi tutuklandı. Gözaltına alınan zanlıların üzerinde ve araçlarında yapılan aramada 34 sahte bilezik ele geçirildi.