Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı Ağrı'da

Bakan Yumaklı, Ağrı'da çeşitli ziyaretlerde bulundu ve sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı Ağrı'da Temaslarda Bulundu

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ağrı’ya geldi. Burada ilk olarak Ağrı Valiliğini ziyaret eden Bakan Yumaklı, Vali Mustafa Koç ve il protokolü tarafından karşılandı.

Valilik Ziyareti ve Projeler Hakkında Bilgi

Valilik ziyaretinde şeref defterini imzalayan Yumaklı, Ağrı'da gerçekleştirilen ve devam eden projeler hakkında Vali Koç'tan bilgi aldı. Ziyaretin ardından, AK Parti İl Başkanlığına geçerek burada da bir dizi görüşmeler gerçekleştirdi.

Sektör Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Bakan Yumaklı, AK Parti Patnos 8. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldıktan sonra Ağrı Öğretmenevi'nde sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Bu ziyaretler basına kapalı olarak yapıldı.

Birlikte Yürütülen Çalışmalar

Bu ziyaretlerde Bakan Yumaklı'ya AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci ve AK Parti İl Başkanı İlhami Yıldız da eşlik etti. Yürütülen projeler ve tarım sektörünün gelişimi üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı (sağda), Ağrı Valiliği'ni ziyaret etti. Bakan Yumaklı, Ağrı Valiliği girişinde Vali Mustafa Koç (solda) ve çocuklar tarafından çiçeklerle karşılandı.

Sonraki Haber