TalentforBIZ Kariyer Etkinliği Taşkent'te Başlıyor

Yarın Taşkent'te düzenlenecek TalentforBIZ etkinliği, Türk firmalarını Özbek gençlerle buluşturacak.

TalentforBIZ Kariyer Etkinliği Taşkent'te Başlıyor

TalentforBIZ Kariyer Etkinliği Yarın Taşkent'te Gerçekleşiyor

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından düzenlenen TalentforBIZ kariyer etkinliği, yarın Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te yapılacak. Bu etkinlik, 2019 yılından bu yana 9 farklı ülkede düzenlenen etkinliklerin dördüncüsü olması açısından önem arz ediyor.

Etkinlik Detayları

Etkinlik, Hyatt Regency Taşkent Otel'de saat 09.00 ile 17.00 arasında gerçekleşecek. Gençlerin büyük ilgi gösterdiği bu organizasyon, Türk şirketleri ile Özbek öğrenci ve mezunlarını bir araya getirerek kariyer fırsatları yaratmayı hedefliyor.

Türk Şirketleri ve Kariyer Fırsatları

ASELSAN, Halkbank, Türk Hava Yolları gibi önde gelen Türk firmaları, etkinlikte yer alacak. Ayrıca, Çalık Enerji, Koç İnşaat, ve Kontrolmatik gibi Özbekistan'da faaliyet gösteren Türk kuruluşlarının yöneticileri, katılımcılar ile söyleşiler ve mülakatlar yapacak.

Gençler İçin Mülakat Fırsatları

Etkinlik kapsamında, ASELSAN ve Türksat, Olmazor StarTUp Kuluçka Merkezindeki ofislerinde, genç mühendisleri istihdam etmek için mülakatlar gerçekleştirecek. Ayrıca, TUSAŞ, mülakatlarla genç mühendisleri eğitim programlarına yönlendirecek.

Gelecek Etkinlikler

Bu yılki etkinlik, Türk devletleri arasında insan kaynağı etkileşimini güçlendirmek amacıyla Bosna Hersek, Kazakistan ve Kırgızistan gibi diğer ülkelerde de devam edecektir.

Kayıt ve Bilgi Alma

Etkinlik için kayıt, Türkiye'nin dijital kariyer platformu Yetenek Kapısı üzerinden yapılabiliyor. Platform, katılımcılara Özbekçe, Türkçe ve İngilizce dillerinde hizmet sunuyor. Katılımcıların profillerini eksiksiz ve güncel tutmaları öneriliyor. Etkinlikle ilgili detaylı bilgilere talentforbiz.org web sitesi ve @talentforbiz sosyal medya hesapları üzerinden ulaşılabiliyor.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin koordinasyonunda 2019'dan bu yana 9 farklı ülkede 13...

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin koordinasyonunda 2019'dan bu yana 9 farklı ülkede 13 kez gerçekleştirilen TalentforBIZ kariyer etkinliği, yarın Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenecek. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinden yapılan açıklamaya göre, bu yıl Özbekistan'da dördüncüsü düzenlenecek etkinlik, yarın saat 09.00-17.00 saatleri arasında Hyatt Regency Taşkent Otel'de gerçekleştirilecek.