Sultangazi'de İETT Otobüsleri Çarpıştı: İki Yolcu Yaralı

Sultangazi'de iki İETT otobüsü çarpıştı, bir çocuk ve bir kadın yaralandı. Olay yerinde acil müdahale yapıldı.

Sultangazi’de İETT Otobüsleri Kafa Kafaya Çarpıştı

Sultangazi'de, Sultançiftliği Barbaros Bulvarı'nda meydana gelen kazada, iki İETT otobüsü çarpıştı. Çarpışma sonucu biri çocuk olmak üzere toplamda 2 yolcu yaralandı.

Olayın Detayları

Bölgedeki yol çalışması nedeniyle trafiğin tek taraflı aktığı alanda ilerleyen bir otobüs, yol ayrımında kendi şeridine geçmeye çalışırken, karşı yönden gelen başka bir İETT otobüsüyle çarpıştı. Kazada, otobüsteki yolculardan biri olan 12 yaşındaki A.R. ve kadın yolcu Y.Ç. yaralandı.

Acil Müdahale ve Trafik Durumu

Olay yerine kısa sürede polis, sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. Yaralılara ilk müdahale yapıldıktan sonra hastaneye sevk edildi. Kaza sonrası bulvarda oluşan trafik yoğunluğu, araçların kaldırılmasıyla normal seyrine döndü.

Sultançiftliği Barbaros Bulvarı üzerindeki çalışma nedeniyle trafiğin tek taraflı sağlandığı kesimde ilerleyen İETT otobüsü, yol ayrımının bulunduğu yerde kendi şeridine geçmeye çalışırken, karşı yönden gelen bir başka İETT otobüsüyle kafa kafaya çarpıştı. Kazada otobüsteki yolculardan biri çocuk 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sonraki Haber