SOLOTÜRK'ten Cumhuriyet Bayramı Öncesi Gösteri Provası

SOLOTÜRK, Cumhuriyet Bayramı için İstanbul'da ön prova gerçekleştirdi. İzleyiciler muhteşem akrobasi hareketlerini takip etti.

SOLOTÜRK, İstanbul'da Prova Uçuşu Gerçekleştirdi

Türk Hava Kuvvetleri'nin ünlü gösteri ekibi SOLOTÜRK, Cumhuriyet'in 101'inci yılı etkinlikleri kapsamında İstanbul semalarında büyük bir prova gerçekleştirdi. Bu uçuş, 28 Ekim Pazartesi günü yapılacak olan gösterinin hazırlıkları çerçevesinde düzenlendi.

Prova Uçuşu Detayları

Maltepe Sahil Parkı üzerinde yaklaşık 20 dakika süren prova, hava göstericisi pilotun F-16 savaş uçağı ile sergilediği akrobatik hareketlerin yanı sıra, ısı güdümlü füzeleri şaşırtmak için kullanılan alev toplarının (Flare) atılmasıyla da dikkat çekti.

İzleyicilerin İlgisi Yoğun Oldu

Prova uçuşunu izlemek üzere gelen kalabalık, SOLOTÜRK pilotunun becerilerini cep telefonlarıyla kaydetmek için yoğun çaba harcadı. Hava gösterisi, izleyiciler tarafından büyük bir merak ve hayranlıkla takip edildi.

Gösteri Tarihleri ve Programı

Cumhuriyet'in kuruluş yıl dönümü dolayısıyla icra edilecek etkinlikler çerçevesinde, SOLOTÜRK 28 Ekim Pazartesi günü saat 16.00'da İstanbul semalarında iki uçakla selamlama uçuşu yapacak. Ayrıca, 29 Ekim Salı günü aynı saatte Maltepe Sahil Parkı üzerinde görkemli bir gösteri uçuşu daha gerçekleştirilecek.

Türk Hava Kuvvetleri'nin gösteri ekibi SOLOTÜRK, Cumhuriyet'in 101'inci yılında İstanbul semalarında gerçekleştireceği gösteri uçuşu öncesi prova yaptı.

Türk Hava Kuvvetleri'nin gösteri ekibi SOLOTÜRK, Cumhuriyet'in 101'inci yılında İstanbul semalarında gerçekleştireceği gösteri uçuşu öncesi prova yaptı.

Sonraki Haber