Sivas'taki Otobüs Devrilmesi: Denetimden 1 Saat Sonra Kaza

Sivas'ta devrilen yolcu otobüsü, kazadan bir saat önce denetlendi. Yaralı sayısı 24.

Sivas'taki Otobüs Devrilmesi: Denetimden 1 Saat Sonra Kaza

Sivas İmranlı'da Otobüs Devrilmesi Olayı

Sivas'ın İmranlı ilçesinde meydana gelen otobüs kazasında 24 kişi yaralandı. Kazanın ilginç bir detayı ise, aracın kazadan bir saat önce trafik ekiplerince denetlenmiş olması.

Denetim Detayları

Alınan bilgilere göre, Sivas Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Bölge Trafik ve Denetleme Şubesi ekipleri, kazaya karışan yolcu otobüsünü, Sivas-Erzincan kara yolundaki güvenlik noktasında durdurdu. Ekipler, hem aracın hem de şoförün belgelerini kontrol ederek, yolculara emniyet kemerlerini taktırdı.

Kaza Anı ve Yaralıların Durumu

Kaza sırasında yolcuların emniyet kemerlerinin takılı olması, kazanın daha az hasarla atlatılmasına olanak sağladı. Devrilen otobüs Cafer Kılıç yönetimindeki 02 KD 571 plakalı araçtı ve 3 Eylül'de Sivas-Erzincan kara yolu, Çukuryurt mevkisinde meydana geldi. Yaralanan 24 kişinin durumu ise ciddi değil, hafif sıyrıklarla kazayı atlattıkları belirtildi.

Sivas'ın İmranlı ilçesinde önceki gün devrilen ve 24 kişinin yaralandığı yolcu otobüsünün, kazadan...

Sivas'ın İmranlı ilçesinde önceki gün devrilen ve 24 kişinin yaralandığı yolcu otobüsünün, kazadan 1 saat önce trafik ekiplerince denetlendiği ve tüm yolculara emniyet kemeri taktırıldığı ortaya çıktı.