Şanlıurfaspor ve Iğdır FK'nın Zorlu Maçından Sonra Yorumlar

Şanlıurfaspor ve Iğdır FK'nın berabere kaldığı maçın detayları, teknik direktörlerin açıklamalarıyla gözler önüne serildi.

Şanlıurfaspor ve Iğdır FK'nın Zorlu Maçından Sonra Yorumlar

Şanlıurfaspor ile Alagöz Holding Iğdır FK Maçının Ardından

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında Şanlıurfaspor, Alagöz Holding Iğdır FK ile 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, yaşanan mücadeleye dair önemli açıklamalarda bulundu.

Erkan Sözeri'den Açıklamalar

Sözeri, “Bugün geriye düştük ama asla pes etmedik, oyunu hiç bırakmadık.” diyerek takımının özverisini vurguladı. 11 Nisan Stadı'nda gerçekleşen karşılaşmanın ardından, iki takımın da sergilediği performanstaki mücadeleye sporseverlerin keyif aldığını belirten Sözeri, şöyle devam etti:

“İşler iyi gitmedikçe, geriye düştükçe üçlü formasyondan dörtlüye döndük. Oyuncularımız bir takım nasıl olunur herkese gösterdiler. Bugün kazanmak istiyorduk ama berabere kaldık. Ancak 3-1 geriden gelerek elde ettiğimiz beraberlik, bizim için bir galibiyet gibi hissettirdi.”

Sözeri, takımın yönetim ve taraftarlarıyla gurur duyduğunu ifade ederek, “Tüm oyuncularımı kutluyorum, hepsi kalbiyle mücadele etti.” dedi.

Iğdır FK'nın Durumu

Iğdır FK Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak ise, “Geçen hafta aldığımız galibiyetin ardından burada da kazanmak istedik ancak bunu başaramadık.” dedi. İkinci yarıda iki gol atıp 2-0 öne geçtikten sonra, rakibin geri dönüş pozisyonlarına zemin hazırladıklarını belirten Koşukavak şöyle devam etti:

“87. dakikada yediğimiz golle rakibi maça ortak ettik, uzatmada ise durumu 3-3'e getirdik. Bu maçı kazanmalıyken kaybettik, çok üzgünüm. Rakibin üzerimdeki baskısıyla mücadelede zorlandık. Şanlıurfaspor'u tebrik ediyorum.”

Her iki teknik direktör de takım oyununu, mücadelesi ve stratejilerini değerlendirirken, hem oyuncularının gösterdiği performansı hem de alınan sonucu eleştirdi.

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında Şanlıurfaspor ile Alagöz Holding Iğdır FK karşılaştı. Maçın...

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında Şanlıurfaspor ile Alagöz Holding Iğdır FK karşılaştı. Maçın ardından Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri (fotoğrafta), açıklamada bulundu.