Şanlıurfaspor, Iğdır FK Maçında Galibiyete Odaklandı

Şanlıurfaspor, Iğdır FK ile oynayacağı maçta zafer hedefliyor. Teknik Direktör Erkan Sözeri, takımın hedeflerine odaklandığını vurguladı.

Şanlıurfaspor, Iğdır FK Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor

Şanlıurfaspor, Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında 26 Ekim Cumartesi günü Alagöz Holding Iğdır FK ile karşılaşacak. Teknik direktör Erkan Sözeri, bu kritik mücadelede galibiyete odaklandıklarını dile getirdi.

Hedef Galibiyet

GAP Vadisi Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sözeri, "Bu hafta inşallah güzel bir oyun, iyi bir mücadeleyle galip gelmek istiyoruz. Iğdırspor'u inşallah eli boş göndermek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

İyi Temsil Etme Vurgusu

Iğdır FK'yı daha önce çalıştırdığını belirten Sözeri, eski takımını misafir etmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Şanlıurfaspor'un performansını artırmalarına rağmen eksikliklerin bulunduğunu belirten teknik direktör, hedeflere yönelik odaklanmanın önemine değindi.

Taraftar Desteği Bekleniyor

Maçın önemine dikkat çeken Sözeri, "Bu maçta hakemlerin konuşulmadığı bir oyun olmasını temenni ediyoruz. Taraftarımızın desteği ile birlikte Şanlıurfaspor markasını en iyi şekilde temsil etme peşindeyiz." diye konuştu.

Ligdeki Durum

İlgili ligde şu anda Şanlıurfaspor 13 puanla 13. sıradayken, Iğdır FK 14 puanla 5. sırada yer almakta.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Iğdır FK maçı hazırlıklarını, GAP Vadisi Tesislerinde sürdürdü.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Iğdır FK maçı hazırlıklarını, GAP Vadisi Tesislerinde sürdürdü.

Sonraki Haber