Samsunspor'un Genç Yetenekleri Toulouse'da Antrenman Yapacak

Samsunspor'un genç futbolcuları, Toulouse'un altyapısında antrenman fırsatı bulacak.

Samsunspor'un Genç Yetenekleri Toulouse'da Antrenman Yapacak

Samsunspor'un Genç Yetenekleri Fransa'da Eğitim Alacak

Kırmızı-beyazlı ekip Samsunspor, altyapı oyuncularının Fransa 1. Lig ekibi Toulouse'un akademi gruplarında antrenman yapacağını açıkladı.

İş Birliği ve Değişim Programı

Yapılan yazılı duyuruda, Toulouse ile yürütülen iş birliği çerçevesinde, Futbol Gelişim Direktörü Remy Loret ve Cedric Cattenoy'un Samsunspor'un Mustafa Kemal Erkanat Altyapı Tesisleri'ni ziyaret ettikleri bildirildi.

Bilgi Alışverişi ve Eğitim Programları

Loret ile Cattenoy, Samsunspor'un Futbol Direktörü Fuat Çapa ve Futbol Akademi Koordinatörü Savaş Serdar ile birlikte 2024-2025 futbol sezonu için iki kulüp arasında stratejik, teknik ve yönetim alanında bilgi paylaşımında bulundu.

Yapılan açıklamada, "Altyapı antrenörlerimizin gelişimlerine katkıda bulunacak eğitimler verilerek, değişim programı doğrultusunda destek sağlanacaktır. Kulübümüzün değerli ve hedef oyuncuları, Toulouse akademisinde dönemsel olarak antrenmanlara katılacak." ifadeleri kullanıldı.

 Samsunspor, kulübün altyapı oyuncularının Fransa 1. Lig ekiplerinden Toulouse'un akademi...

Samsunspor, kulübün altyapı oyuncularının Fransa 1. Lig ekiplerinden Toulouse'un akademi gruplarında antrenmanlara çıkacağını duyurdu. Toulouse ile gerçekleştirilen iş birliği kapsamında Futbol Gelişim Direktörü Remy Loret ve Cedric Cattenoy'in Samsunspor Mustafa Kemal Erkanat Altyapı Tesisleri'ni ziyaret ederek, altyapı antrenörleri ile objektiflere poz verdi.