Samsunspor Fenerbahçe Maçının Ardından

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Samsunspor Fenerbahçe Maçının Ardından

Samsunspor ve Fenerbahçe Maçı Sonrası Değerlendirme

Tredyol Süper Lig'in 9. haftasında, Samsunspor sahasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Fenerbahçe'nin çok zorlu ve iyi bir takım olduğunu vurguladı.

Maç Performansı ve Strateji

Reis, karşılaşma boyunca gösterdikleri mücadeleye değinerek, "Fenerbahçe çok zorlu ve iyi bir takım, böyle bir takıma iki defa geriden gelmek kolay olmadı," dedi. İlk yarıda sakin kalmakta güçlük çektiklerini belirten Reis, ikinci yarıda takımın performansının çok daha iyi olduğunu ifade etti.

Hatalı Goller ve İletişim Problemleri

Bazı basit goller yediklerine dikkat çeken Reis, "Göztepe karşısında hatalı goller yemiştik, Fenerbahçe maçında da benzer bir durum yaşadık. İletişimimizin iyi olması gerekiyor ve basit goller yememeliyiz. Fenerbahçe’nin bulduğu pozisyon değil, bu bizim hatamızdan olan bir gol oldu," şeklinde açıklamalarda bulundu.

Oyuncuların Mücadelesi

Takımının mücadele azmini öven Reis, "Oyuncularımın son dakikaya kadar maçı bırakmamaları çok önemli. 90 dakika boyunca vazgeçmemeleri ve inançlarını kaybetmemeleri gerektiğini onlarla sürekli konuşuyorum. Umarım bundan sonraki maçlarda ilk golü atan biz oluruz. Golü yesek bile geri dönmeyi bilen bir takımız," dedi.

Jose Mourinho ile İlk Görüşme

Reis, ünlü teknik direktör Jose Mourinho hakkında ise iyi bir rol model olduğunu belirterek, "Ligin geri kalan kısmında ona iyi şans diliyorum. Üçüncü golü atmış olsalardı belki de maç orada bitecekti. Bugün kendisiyle ilk defa görüşme fırsatım oldu," ifadelerini kullandı.

Tredyol Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Samsunspor'un...

Tredyol Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.