Samsun'da Gaspa Karışan Şahıs Yakalandı

İlkadım'da bir kişiyi gasbeden 3 zanlıdan biri gözaltında, diğerlerinin peşinde çalışma sürüyor.

Samsun'da Gaspa Karışan Şahıs Yakalandı

Samsun'da Olaylı Gaspa Gözaltı

Samsun’un İlkadım ilçesinde bir kişinin cebinden para ve cep telefonunun gasbedildiği iddiaları üzerine yapılan operasyonlardan biri sona erdi. Üç şüpheliden biri, Pervin Z. (61), polis tarafından gözaltına alındı.

Olayın Detayları

İddialara göre, 22 yaşındaki Ali G. isimli şahıs, Reşadiye Mahallesi Yavuz Sokak’taki evinde kız arkadaşı Seda K. (25), annesi Pervin Z. ve arkadaşı Ramazan U. (44) tarafından darbedildi. Ali G.'nin cebinden 1200 lira ve cep telefonu gasbedildiği belirtildi.

Polis Ekiplerinin Müdahalesi

İhbar üzerine İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro ekipleri, hızla harekete geçti ve Pervin Z'yi yakalamayı başardı. Ayrıca, ele geçirdiği cep telefonunu da sahibine tekrar teslim etti.

Pervin Z.'nin Suç Geçmişi

Pervin Z.'nin fuhşa teşvik etme, yaptırma veya bununla ilgili aracılık etme suçundan toplamda 8 adet arama kaydı olduğu, 4 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ve 11 bin 700 lira para cezasının bulunduğu öğrenildi.

Diğer Zanlıların Peşinde

Şu an için Ramazan U. ve Seda K’nın yakalanması amacıyla çalışmalar devam ediyor.

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir kişinin parasını ve cep telefonunu gasbettikleri ileri sürülen 3...

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir kişinin parasını ve cep telefonunu gasbettikleri ileri sürülen 3 zanlıdan biri gözaltına alındı.