Safranbolu'da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Safranbolu'daki tarihi yapılar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Türk bayraklarıyla süslendi.

Safranbolu'da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Safranbolu'da Tarihi Yapılar Bayraklarla Donatıldı

Karabük ilinin Safranbolu ilçesi, UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan tarihi yapılarıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutladı.

Bayram dolayısıyla, Safranbolu Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle ilçedeki önemli yapılar, Türk bayraklarıyla süslendi. 101 adet Türk bayrağı, Cinci Hanı, Saat Kulesi, Eski Hükümet Konağı ve diğer tarihi konaklara asıldı.

Bayrak Dağıtımı ve Katılım

Bu anlamlı etkinlikte, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları ve gönüllü gençler, ilçe sakinlerine ve esnafa Türk bayrağı dağıtımı gerçekleştirdi. Bu projeyle, vatandaşların Cumhuriyet Bayramı coşkusunu paylaşmaları ve bayrağa olan bağlılıklarını yenilemeleri hedeflendi. Safranbolu'nun tarihi güzellikleri, bu özel günde Türk bayraklarıyla daha da anlam kazandı.

Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan tarihi yapılar, 29 Ekim...

Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan tarihi yapılar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Türk bayraklarıyla donatıldı. Safranbolu Kaymakamlığı ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Bayramı dolaysıyla tarihi ilçede Cinci Hanı, Saat Kulesi, Eski Hükümet Konağı ile konakların aralarında olduğu tarihi yapılara 101 Türk bayrağı asıldı.