Romanya'da Avrupa Genç Girişimciler Konferansı Gerçekleştirildi

Avrupa Genç Girişimciler Konferansı, Romanya'da genç iş insanlarının buluşmasına ev sahipliği yaptı.

Romanya'da Avrupa Genç Girişimciler Konferansı Gerçekleştirildi

Avrupa Genç Girişimciler Konferansı Romanya'da Başarıyla Düzenlendi

Avrupa Genç Girişimciler Konfederasyonu (YES For Europe) ve Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) işbirliğiyle gerçekleştirilen Avrupa Genç Girişimciler Konferansı (EYEC), Romanya'nın başkenti Bükreş'te yoğun bir katılımla yapıldı.

Konferans Hakkında Genel Bilgiler

TÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Yıldırım tarafından yönetilen etkinlikte, 9 ülkeden 100'e yakın genç iş insanı toplandı. "Girişimcilik Yoluyla AB'deki Gençlerin Geleceğini Şekillendirmek" temasıyla düzenlenen konferans, Avrupa’daki girişimcilik ekosisteminin geleceğine dair önemli tartışmalara zemin hazırladı.

Önemli İsimler ve Paneller

Toplantıya Romanya Enerji Bakanı Sebastian-Ioan Burduja, eski Romanya Başbakanı Victor Ponta ve Avrupa Birliği Genç Girişimciler Organizasyonu (JEUNE) Onursal Başkanı Florin Jianu gibi önemli isimler katıldı. Türkiye’nin Bükreş Büyükelçisi Özgür Kıvanç Altan ise genç girişimciler ile bir araya gelerek deneyimlerini paylaştı.

Konferansın Temaları

Etkinlikte "Avrupa Girişimciliğini Şekillendiren Eğilimler", "Sürdürülebilirlik Enerji Yolunda Yenilenebilirlik" ve "Genç Girişimcilere Sürdürülebilir İşletmeler İçin Lider Tavsiyeler" başlıklarında paneller düzenlendi. Bu paneller, Avrupa'nın karşılaştığı zorlukları ve fırsatları masaya yatırarak yeni işbirlikleri ve çözümler geliştirilmesine olanak tanıdı.

Gürkan Yıldırım’ın Açıklamaları

Konferansın açılışında konuşan Gürkan Yıldırım, etkinliğin katılımcılar arasında anlamlı bağlantılar kurmayı, işbirliğini teşvik etmeyi ve girişimcilik ekosistemini zenginleştirmeyi hedeflediğini belirtti. Yıldırım, "Bu toplantı, Avrupa genelinde öngörülü genç zihinleri bir araya getiren öncü bir etkinlik oldu. Katılımcılar, bu ağ oluşturma fırsatları sayesinde ortaklıklar kurabilecek ve deneyimlerini paylaşabileceklerdir." dedi.

Avrupa Genç Girişimciler Konfederasyonu (YES For Europe) tarafından düzenlenen Avrupa Genç...

Avrupa Genç Girişimciler Konfederasyonu (YES For Europe) tarafından düzenlenen Avrupa Genç Girişimciler Konferansı (EYEC), Romanya'da gerçekleştirildi. Avrupa Genç Girişimciler Konfederasyonu ve Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Yıldırım, programa katılarak konuşma yaptı.