Özata Denizcilik Borsa İstanbul'da İşlem Görmeye Başladı

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul'daki gong töreni ile Yıldız Pazar'da işlem görmeye başladı.

Özata Denizcilik Borsa İstanbul'da İşlem Görmeye Başladı

Özata Denizcilik Borsa İstanbul'da Yolculuğuna Başladı

Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Özata Denizcilik için yapılan gong töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Ülkemizin denizcilik alanındaki tarihine vurgu yaparak, bu sektörde büyüyen şirketlerin sermaye piyasalarında yer almasının önemini belirtti.

Özata Denizcilik'in Halka Arzı Başarıyla Tamamlandı

Özata Denizcilik, 27-29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdiği talep toplama süreci sonucunda, 1,4 milyar lira değerinde halka arz ile Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görmeye başladı. Bu süreçte toplamda 630 bin 376 kişiden 5,4 milyar lira tutarında talep geldi.

Denizcilik Sektörüne Katkılar Sağlanacak

Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Özata Denizcilik’in gemi inşa alanında önemli projelere imza attığını dile getirdi. Ergun, bu halka arzın şirketin daha da güçlenmesini sağlayacağını ve sektör için önemli katkılar yapacağını ifade etti.

Yeni Ortaklarımız İle Geleceğe Yürüyüş

Özata Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven, halka arzın yoğun ilgiyle karşılandığını belirterek yeni döneme adım attıklarını duyurdu. “Yüz binlerce yeni ortağımızla sektördeki öncülüğümüzü artırmayı hedefliyoruz,” diyen Ataseven, şeffaflık ile büyümeyi sürdüreceklerini vurguladı.

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul'da düzenlenen gong töreniyle yıldız pazarda işlem görmeye...

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul'da düzenlenen gong töreniyle yıldız pazarda işlem görmeye başladı. Borsa İstanbul'da yapılan Özata Denizcilik'in gong töreni, Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun (ortada), Özata Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven (solda), Özata Denizcilik Yönetim Kurulu Üyeleri Tuğba Hicran Ataseven, Duygu Ataseven, Gökhan Ataseven, Vakıf Yatırım Menkul Değerler AŞ Genel Müdürü Barış İnal ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.