Oya Başar'ın 'Plastik Aşklar' Oyunu 6. Sezon Açılışını Yaptı

Oya Başar ve Ebru Kural'ın yer aldığı 'Plastik Aşklar'ın 6. sezonu MOİ Sahne'de sahnelendi. Başar, yeni sezonla ilgili heyecanını paylaştı.

Oya Başar'ın "Plastik Aşklar" Oyunu 6. Sezon Açılışını Gerçekleştirdi

Usta oyuncu Oya Başar ve Ebru Kural'ın sahne aldığı komedi oyunu "Plastik Aşklar", 6. sezon açılışını MOİ Sahne'de başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.

Yeni Sezon İçin Heyecanlı Açıklamalar

Oyun ile ilgili Anadolu Ajansı'na konuşan Başar, "O kadar güzeldi ki, çok özlemişim oyunumu. Muhteşem bir seyirciyle karşılaştım. Çok mutluyum, çok keyifliyim. 6. sezonu da inşallah 7, 8, 9 ve 10'a kadar götüreceğiz," şeklinde ifadelerde bulundu.

Güncel Temalar ve Mesaj İletimi

Oya Başar, oyunun her sezon güncellendiğini belirterek, "Biraz günceli yakalıyoruz herhalde. Bazı şeyler koyuyoruz oyunun içine, güncel olan şeyler ekliyoruz. Ama şöyle ki oyunumuz zaten çok güncel. İnsanların artık plastikleştiğini, duygularını yitirdiğini görüyoruz. Biz bunlardan arınması için insanlara sevgi vermeye çalışıyoruz," dedi.

Yurt İçi ve Yurt Dışı Turneler

Başar, oyunun yurt içinde farklı şehirlerde toplamda 30 kez daha sahneleneceğini ve yurt dışı turnesi için de çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Yapımcı ve Konu Hakkında

Yapımcılığını Latif Koru'nun üstlendiği Anatolia Entertainment, oyunda "bugünkü aşkların yapaylığı" teması üzerinde duruyor.

Usta oyuncu Oya Başar ve Ebru Kural'ın rol aldığı komedi oyunu "Plastik Aşklar", 6. sezon açılışını MOİ Sahne'de gerçekleştirdi.

Sonraki Haber