ÖNSİAD'ın Yeni Lideri Ekrem Kap

Ekrem Kap, ÖNSİAD Başkanlığı'na seçildi. Gelecek hedefleri arasında 15 ülkede temsilcilik kurmak ve nitelikli eleman yetiştirmek var.

ÖNSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ekrem Kap Atandı

Önder Sanayici İşadamları Derneği (ÖNSİAD) yeni Yönetim Kurulu Başkanı olarak Ekrem Kap'ı seçti. Bu gelişme, derneğin 5. Olağan Kongresi'nde, Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Kongrede Hedefler Açıklandı

Kap, kongrede yaptığı konuşmada derneğin yeni dönemini ve hedeflerini dile getirdi. kırmızı noktalara dikkat çeken Kap, ÖNSİAD Meslek Lisesi kurmayı planladıklarını belirtti.

Felsefe ve Vizyon Önemli

Ekrem Kap, kurum felsefesinin önemine dikkat çekerek şöyle konuştu: "Felsefesi olmayan bir kişi, kurumda rüzgarda savrulan bir yapraktan farksızdır. Biz üç başlık etrafında bir felsefe oluşturacağız; en iyisi olacağız, en iyisini yapacağız, en iyi yerde olacağız. Bu felsefeyle yola çıktığımızda durmayacak ve hep çabalayacağız."

Üyelik ve Temsilcilik Hedefleri

Kap, önümüzdeki üç yıl içinde derneğe 3 bin yeni üye katmayı planladıklarını ve 81 ilde yapılanmalarını tamamladıktan sonra, dünyanın stratejik olarak gördükleri 15 ülkede temsilcilik kurmayı hedeflediklerini aktardı.

Meslek Liseleri ve Nitelikli Eleman Yetişimi

Nitelikli eleman yetiştirmek amacıyla meslek liselerine vurgu yapan Kap, "Meslek okulları bizim için çok önemli. Bu alanda irtibatımızı artırıp yeni bölümlerin açılmasına öncülük edeceğiz," dedi.

Şirket Bölünmeleri ve AR-GE Yatırımı

Kap, aynı zamanda şirket bölünmelerinin sektördeki en büyük sorunlardan biri olduğunu ve bu sebeple "Sermayeyi böldürtmeyeceğiz" mottosunu benimseyeceklerini vurguladı. Ayrıca, AR-GE'ye yatırım yapılmasının önemine dikkat çekerek "Bina değil bilgiye yatırım yapılmalı" ifadesini kullandı.

Önder Sanayici İşadamları Derneği (ÖNSİAD) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ekrem Kap seçildi.

Sonraki Haber