Niğde'de Silahlı Saldırıya 6 Gözaltı

Niğde'de otomobile düzenlenen silahlı saldırıda 6 kişi gözaltına alındı. Saldırı anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Niğde'de Silahlı Saldırı Olayı

Niğde'de, seyir halindeki bir otomobile yönelik düzenlenen silahlı saldırı sonucunda 6 şüpheli gözaltına alındı.

Saldırı Anı Güvenlik Kamerasında

Olay, Dr. Sami Yağız Caddesi'nde meydana geldi. Saldırgan bir kişi, otomobile tabancayla ateş açtıktan sonra bir araca binerek olay yerinden uzaklaştı. Ancak, emniyet ekipleri hızlı bir şekilde harekete geçti.

Şüphelilerin Yakalanması

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği çalışanları, olayın ardından yaralanma yaşanmadan etkili bir operasyon başlattı. Soruşturma sonucunda, olayla bağlantılı olduğu belirlenen İ.E, Y.E, H.C.B, M.H.B, T.D. ve A.S., suç aleti tabancayla birlikte Edikli beldesinde yakalandı.

Vali'den Açıklama

Niğde Valisi Cahit Çelik, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda saldırı anının güvenlik kamerasına yansıdığını duyurdu. Vali Çelik, "Kıymetli vatandaşlarımızın bilmesini isterim ki kamu düzeni ve huzurunu bozan hiçbir fiil cezasız kalmayacaktır. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için 7/24 görev yapan emniyet güçlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Olay Yeri İncelemeleri

Toplum güvenliği için yapılan çalışmalar kapsamında olay yeri inceleme ekipleri de kurşunlanan aracı detaylı bir şekilde inceledi.

Niğde'de otomobile düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı. Polis ekipleri, olay yerinde incelemede bulundu.

Niğde'de otomobile düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı. Polis ekipleri, olay yerinde incelemede bulundu.

Sonraki Haber