Narin Güran'ın Adı Nevşehir'deki Bir Parğa Verildi

Narin Güran'ın ismi Nevşehir'de bir parkta yaşatılacak, bu acı olay Türkiye'yi derinden sarstı.

Narin Güran'ın Anısı Yaşatılacak

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolduktan 19 gün sonra hayatını kaybeden 8 yaşındaki Narin Güran'ın ismi, artık Nevşehir'de bir parkla anılacak.

Parka Narin’in Adı Verildi

Nevşehir Belediyesi, yaptığı açıklamada, Narin'in isminin Cevher Dudayev Mahallesi'nde açılan yeni bir parka verildiğini duyurdu. Parkın girişine asılan üzerinde "Narin Parkı" yazılı tabela, Belediye Başkanı Rasim Arı'nın katılımıyla gerçekleştirilen bir törenle tanıtıldı.

Başkan Arı'dan Duygusal Açıklama

Belediye Başkanı Rasim Arı, törende yaptığı konuşmada, küçük Narin'in her zaman kalplerde yaşayacağını ifade etti. "Gerçekten çok acı bir olay. Bu elim hadise, vicdanları yaraladı ve tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Yaşanan bu olayın vicdanlarda açtığı yarayı nasıl kapatırız bilmiyoruz. Bu acıyı tarif edebilmek için kelimeler yetersiz kalır. Ben de bir baba olarak büyük bir acı yaşıyorum. Allah milletimize sabır versin," şeklinde duygularını dile getirdi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın adı, Nevşehir'deki parka verildi. Üzerinde "Narin Parkı" yazan tabela Belediye Başkanı Rasim Arı'nın katıldığı törende parkın girişine yerleştirildi.

Sonraki Haber