Mersin'de İşçi Buluşması: DİSK Tek Ses Oldu

DİSK'in düzenlediği Çukurova Bölgesi Büyük İşçi Buluşması'nda işçi hakları ve adalet vurgulandı.

Mersin'de DİSK ile Büyük İşçi Buluşması Gerçekleşti

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Mersin'de düzenlenen "DİSK Çukurova Bölgesi Büyük İşçi Buluşması" etkinliğine katıldı. Çerkezoğlu, çevre illerden gelen işçilerle birlikte yürüyerek etkinliğin gerçekleştirileceği alana ulaştı.

Çerkezoğlu'ndan Önemli Mesajlar

Adnan Menderes Bulvarı'ndaki sahil bandından Özgecan Aslan Barış Meydanı'na kadar süren yürüyüşün ardından katılımcılara sesiyle seslenen Çerkezoğlu, "Diyarbakır ve Tekirdağ'daki acılar yüreğimizde derin izler bıraktı," diyerek herkesin bir arada olmasının önemini vurguladı.

"Herkes çalışıyor ve üretim yapıyor. Bu ülkenin 85 milyon insanını insanca yaşatacak toplam değerler var. Yeter ki gelir, vergi ve adalet konularında değişim sağlansın," şeklinde konuştu.

Ekonomik Politikalara Eleştiri

Ekonomi politikalarını ve Orta Vadeli Programı sert bir dille eleştiren Çerkezoğlu, "Adaletin olmadığı bir ortamda ekmek, demokrasi ve barış sağlanamaz. Gelirde, vergide ve ülkede adalet için mücadele ediyoruz. Pek çok mitingle yetinmeyeceğiz; bu yolda kararlılıkla ilerleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Çerkezoğlu etkinlikte, "Umutsuzluğa kapılmayalım. DİSK var oldukça umudu büyütmeye devam edeceğiz. Yan yana, omuz omuza durmalıyız," diyerek birlik çağrısında bulundu.

Etkinliğe Katılan İsimler

Etkinliğe, CHP Mersin milletvekilleri Gülcan Kış ve Hasan Ufuk Çakır, DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür ve birçok işçi katılım gösterdi.

Mersin'de, "DİSK Çukurova Bölgesi Büyük İşçi Buluşması" düzenlendi. Çevre illerden gelen işçiler ve katılımcılar, Adnan Menderes Bulvarı'ndaki sahil bandından Özgecan Aslan Barış Meydanı'na kadar yürüdü.

Mersin'de, "DİSK Çukurova Bölgesi Büyük İşçi Buluşması" düzenlendi. Çevre illerden gelen işçiler ve katılımcılar, Adnan Menderes Bulvarı'ndaki sahil bandından Özgecan Aslan Barış Meydanı'na kadar yürüdü.

Sonraki Haber