Mersin'de Dolandırıcılık Operasyonu: İki Şüpheli Tutuklandı

Mersin'deki dolandırıcılık olayında iki şüpheli tutuklandı, ele geçirilen malzemeler sahiplerine teslim edildi.

Mersin'de Dolandırıcılık İddiası

Mersin'de, çeşitli illere götürülmesi gereken ürün ve malzemeleri dolandırıcılık yöntemiyle ele geçiren iki şüpheli tutuklandı.

Olayın Gelişimi

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, A.Ç. adlı şüphelinin nakliye firmalarından elde ettiği bilgilerle tır sürücülerine ulaştığını tespit etti. Çalışmalar sonucunda, A.Ç.’nin bir tır sürücüsüne Tokat, Erzurum ve Diyarbakır’a götürülmesi gereken toplam değeri 19 milyon lira olan 50 ton pirinç ve 14 ton bakır kablo yüklü malzemenin Mersin'deki bir depoya indirildiği belirlendi.

Şüphelilerin Tutuklanması

Düzenlenen operasyonda ele geçirilen 50 ton pirinç ve 14 ton bakır kablo, Mersin'deki depodan çıkartılarak sahiplerine teslim edildi. A.Ç. gözaltına alınırken, benzer bir dolandırıcılıkla İlgili olarak, İzmir'den Konya'ya götürülmesi gereken 800 bin lira değerindeki inşaat malzemelerini Mersin'e getiren H.G. de gözaltına alındı.

Hukuki Süreç

A.Ç. ve H.G., emniyetteki işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemece tutuklandı. Olayın geniş çaplı soruşturmaları devam ediyor.

Mersin'e, farklı illerdeki depolara götürülmesi gereken ürün ve malzemeleri dolandırıcılık yöntemiyle getirdikleri iddiasıyla yakalanan 2 şüpheli tutuklandı.

Mersin'e, farklı illerdeki depolara götürülmesi gereken ürün ve malzemeleri dolandırıcılık yöntemiyle getirdikleri iddiasıyla yakalanan 2 şüpheli tutuklandı.

Sonraki Haber