Meriç Dönük, Sakıp Sabancı Müzesi'nde Büyüleyici Bir Konser Verdi

Arpist Meriç Dönük, Akbank Caz Festivali kapsamında Sakıp Sabancı Müzesi'nde etkileyici bir performans sergiledi.

Meriç Dönük'ün Büyüleyici Performansı

Arpist ve akademisyen Meriç Dönük, 34. Akbank Caz Festivali çerçevesinde Sakıp Sabancı Müzesi'nde sahne aldı. Usta sanatçı, dinleyicilere çeşitli klasik ve geleneksel arp eserleri ile müzik ziyafeti çekti.

Repertuvarında Neler Vardı?

Dönük, konserinde "Gülbaharım", "Place To Be", "Naz Barı", "İncecikten Bir Kar Yağar", "Küçük Vals" gibi eserlerin yanı sıra "Take Five" parçasını ilk defa arp ile yorumladı. Bu parça, caz müziğinin önemli eserleri arasında yer alıyor.

Uluslararası Bestecilerin Eserleri

Konserin repertuvarında Türk makam müziği ile birlikte farklı coğrafyaların geleneksel melodileri de yer aldı. Ariel Amirez, Francisco Tarrega, Paul Desmond, Sting ve Bora Uymaz gibi ünlü bestecilerin eserleri, müzikseverlerle buluştu.

Bu büyüleyici performans, katılımcılarda derin bir müzik deneyimi bıraktı ve Meriç Dönük'ün yeteneği bir kez daha takdir edildi.

Arpist ve akademisyen Meriç Dönük, bu yıl 34'üncüsü düzenlenen "Akbank Caz Festivali" kapsamında Sakıp Sabancı Müzesi'nde sahne aldı.

Arpist ve akademisyen Meriç Dönük, bu yıl 34'üncüsü düzenlenen "Akbank Caz Festivali" kapsamında Sakıp Sabancı Müzesi'nde sahne aldı.

Sonraki Haber