Maximiles Black The Bodrum Cup Yelken Yarışları Başladı

Bu yıl 36.'sı düzenlenen yelken yarışları Bodrum açıklarında başladı.

Maximiles Black The Bodrum Cup Yelken Yarışları

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl 36'ncısı gerçekleştirilen Maximiles Black The Bodrum Cup Yelken Yarışları, renkli görüntülerle start aldı.

Denizcilere Saygı

Bu sene yapılan açılış töreninde, The Bodrum Cup'ın kurucularından Arif Yılmaz ve hayatını kaybeden tüm denizcilerin anısına Bodrum açıklarında denize çelenk bırakıldı. Törenin ardından yarışların startı verildi.

Organizasyonun Anlamı

Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal, düzenlediği basın toplantısında, yarışların bugüne ulaşmasında katkıda bulunan tüm bireyleri minnetle andıklarını ifade etti.

Yoğun Katılım

Bodrum açıklarında 5 gün boyunca sürecek olan yarışlara 150'ye yakın teknenin katılması bekleniyor.

Sosyal Sorumluluk

Türkiye İş Bankası Bireysel Bankacılık Pazarlama Müdürü Çağlar İlter, bankanın kuruluşundan bu yana sosyal, kültürel ve çevresel alanda aktif çalışmalar yürüttüğünü vurguladı.

İlk Gün İşaretleri

Yarışların ilk günü, Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ve The Bodrum Cup Onursal Başkanı Erman Aras gibi pek çok önemli isim tarafından denizden takip edildi.

Yarış Rotaları

"Kazanmaya Yelken Aç" teması ile düzenlenen yelken yarışları, Karaada, Çökertme ve Kissebükü rotasında devam ederek 26 Ekim'de Bodrum'da sona erecek.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl 36'ncısı düzenlenen Maximiles Black The Bodrum Cup Yelken Yarışları başladı. Organizasyonda, 5 günlük yarış boyunca 150'ye yakın tekne denizde olacak.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl 36'ncısı düzenlenen Maximiles Black The Bodrum Cup Yelken Yarışları başladı. Organizasyonda, 5 günlük yarış boyunca 150'ye yakın tekne denizde olacak.

Sonraki Haber