Marmara'da Tarım Müdür Vekili Yakupoğlu Anıldı

Marmara İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Yakupoğlu, ailesi ve avukatları tarafından anıldı.

Marmara'da Tarım Müdür Vekili Yakupoğlu Anıldı

Marmara İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Yakupoğlu Anıldı

Balıkesir'in Marmara ilçesinde yaşanan menfur saldırıda hayatını kaybeden İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu, ailesi ve avukatları tarafından anıldı. Yakupoğlu'nun makamına gelen yakınları, burada bir araya gelerek merhumu andılar.

Aile Avukatından Açıklama

Yakupoğlu'nun babası Nurettin, kardeşleri Tülay ve Türkan Yakupoğlu ile avukatları, silahlı saldırının meydana geldiği müdürlük binasında bulunan makam odasında buluştu. Burada gerçekleştirilen anma etkinliğinde, aile avukatı Erdem Aker, merhuma rahmet dileyerek sevenlerine başsağlığı temennisinde bulundu.

Olayın Detayları

Aker, Yakupoğlu'nun görev başında hain bir saldırıya uğradığını belirterek, "Bu elim olay hakkında basında yer alan yanlış bilgilere itibar edilmemesi gerektiğini vurgulamak istiyoruz. Adaletin yerini bulacağına dair inancımızı dile getiriyoruz," ifadelerini kullandı. Aker, ayrıca yürütülen hukuki sürecin takipçisi olacaklarını belirtti.

Önemli Duygular ve Teşekkürler

Aile, zor bir süreçte yanlarında bulunan devlet ve diğer kurumlara teşekkür etti. "Bu zor günümüzde bizlere destek veren başta devletimiz olmak üzere, Tarım ve Orman Bakanlığı, Marmara Kaymakamlığı ve tüm dostlarımıza minnettarız," dedi.

Silahlı Saldırı Olayı

6 Ekim tarihinde Marmara Adası'ndaki İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden gelen silah sesleri üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine intikal etti. Yapılan incelemelerde, Murat Yakupoğlu'nun tabancayla vurularak hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili olarak jandarma ekipleri tarafından yakalanan zanlı, polise teslim edildi.

Balıkesir'in Marmara ilçesinde uğradığı silahlı saldırıda ölen İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili...

Balıkesir'in Marmara ilçesinde uğradığı silahlı saldırıda ölen İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu'nun makamına gelen ailesi ve avukatları, Yakupoğlu'nu andı.