Manisa'da Özverili Bir Aile İlişkisi: Anne ve Oğul Aynı Hastanede Çalışıyor

Manisa'da Nimet ve Erdem Aydın, annesi ile oğlu olarak aynı hastanede sağlık hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşıyor.

Manisa'da Anne ve Oğul Aynı Hastanede Görev Yapıyor

Manisa'da sağlık alanında çalışan Nimet Aydın ile yeni mezun olan oğlu Erdem Aydın, aynı hastanede hizmet vermeye başladı. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden bu yıl mezun olan 25 yaşındaki Erdem, annesinin görev aldığı Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi'nde pratisyen hekim olarak atandı.

Birlikte Çalışmanın Gururu

54 yaşındaki Nimet Aydın, oğluyla birlikte çalışma fırsatının kendisine gurur ve mutluluk verdiğini dile getirdi. Oğlunun acil serviste görev yaptığını belirten Nimet, "Çok güzel bir duygu, beraber çalışmak. Herkese nasip olmasını dilerim. Acilde çalıştığı için pek yanına gitmiyorum, rahatsız etmek istemiyorum. Branşımız farklı ama hastanenin işleyişi hakkında onunla konuşuyorum," dedi.

Erdem Aydın'ın Duyguları

Pratisyen hekim Erdem Aydın, ilk iş yeri olarak annesinin çalıştığı hastaneyi seçtiğini ifade etti. Alışma sürecinde annesinin kendisine büyük destek sunduğunu belirten Aydın, "Hastanenin işleyişi hakkında bilgi sahibi olmamı sağladı. Nöbetlerimizi çok denk getirmeye çalıştık ama pek olmadı. Denk geldiği zamanlar oluyor. Ara ara ben laboratuvara uğruyorum. Mutluyum, beraber çalışmak güzel," şeklinde konuştu.

Hastane Yönetiminin Yorumu

Merkezefendi Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Özlem Susur, hastanede çalışan personelin bir aile ortamında faaliyet gösterdiğini ve böyle bir aileye sahip olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Manisa'da yaşayan sağlık çalışanı Nimet Aydın (sağda) ile tıp fakültesinden bu yıl mezun olan oğlu Erdem Aydın (solda), aynı hastanede çalışmaya başladı.

Manisa'da yaşayan sağlık çalışanı Nimet Aydın (sağda) ile tıp fakültesinden bu yıl mezun olan oğlu Erdem Aydın (solda), aynı hastanede çalışmaya başladı.

Sonraki Haber