Manisa'da Kayıp Genç Kadının Cesedi Bulundu

Manisa'da kaybolan Pelin Karaca'nın cesedi, otopsi için İzmir'e gönderildi. Ailesinin endişeleri söz konusu.

Manisa'da Kayıp Genç Kadının Cesedi Bulundu

Manisa'da Kayıp Genç Kadının Ölümü Üzerine Soruşturma Başlatıldı

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde kaybolan 21 yaşındaki Pelin Karaca, Uşak'ta ölü olarak bulundu. Genç kadının cesedi, yapılacak otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Anne Nihal Dönmez Karaca’nın Açıklamaları

Kayıp genç kadının annesi Nihal Dönmez Karaca, gazetecilere duyduğu derin üzüntüyü dile getirerek, "Kızım çarşıya gitti, 'Anne hemen geri geleceğim' dedi. Ancak bir daha dönmedi," ifadelerini kullandı.

Pelin Karaca'nın ailesi, kızlarının kaybolduğunu fark ettiklerinde durumu polise bildirdiklerini belirtti. Aile, 26 Eylül tarihinden bu yana kendisinden haber alamadıkları Pelin'in güvenliği konusunda endişeliydi.

Gözaltı ve Soruşturma Süreci

Pelin Karaca'nın cansız bedeni, Eşme Devlet Hastanesi morgundan alınarak otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili olarak, Pelin'in erkek arkadaşı olduğu iddia edilen A.U. isimli şahıs, gözaltına alındı ve emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, Pelin Karaca'nın ailesi, kızlarının kaybolduğu süre içinde sıkça cep telefonundan aradıklarını, ancak bir türlü ulaşamadıklarını ifade ettiler.

Manisa'da kayıp olarak aranırken Uşak'ta ölü olarak bulunan 21 yaşındaki Pelin Karaca'nın cesedi...

Manisa'da kayıp olarak aranırken Uşak'ta ölü olarak bulunan 21 yaşındaki Pelin Karaca'nın cesedi, otopsi için İzmir'e gönderildi. Pelin Karaca'nın annesi Nihal Dönmez Karaca (fotoğrafta), gazetecilere açıklamalarda bulundu.