Manisa'da Kaçak Tütün Operasyonu: 3 Ton Tütün Ele Geçirildi

Manisa'nın Salihli ilçesinde 3 ton 120 kilogram kaçak tütün ele geçirildi, 6 kişi gözaltına alındı.

Manisa'da Kaçak Tütün Ele Geçirildi

Manisa'nın Salihli ilçesinde gerçekleştirilen başarılı bir operasyon sonucunda toplamda 3 ton 120 kilogram kaçak tütün ele geçirildi. Olayla ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyon Detayları

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile İstihbarat şube müdürlükleri, Salihli'de çevre güvenliğini artırmak ve kaçakçılık faaliyetlerini önlemek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda, S.F.S. (35) isimli şahsın kullandığı kamyon durdurularak incelendi. Araçta yapılan detaylı arama sırasında aşağıdaki maddeler bulundu:

  • 1 adet ruhsatsız tabanca
  • 20 adet fişek
  • 3 ton 120 kilogram kaçak tütün

S.F.S. gözaltına alınırken, tütünün İzmir’deki alıcılara yönlendirildiğinin belirlenmesi üzerine İzmir'de ek operasyonlar düzenlendi.

Operasyondan Gözaltılar

İzmir’de yapılan operasyonda M.Ö. (35), B.F. (36), A.I. (42), A.E. (41) ve İ.Ö. (57) isimli kişilerin de yakalandığı öğrenildi. Operasyon, kaçakçılık faaliyetlerine karşı sürdürülen mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini gözler önüne seriyor.

Manisa'nın Salihli ilçesinde 1 ruhsatsız tabanca, 20 fişek ve 3 ton 120 kilogram kaçak tütün ele geçirildi, 6 şüpheli gözaltına alındı.

Manisa'nın Salihli ilçesinde 1 ruhsatsız tabanca, 20 fişek ve 3 ton 120 kilogram kaçak tütün ele geçirildi, 6 şüpheli gözaltına alındı.

Sonraki Haber