Mahir Ünal Mardin’de Birlik ve Beraberlik Vurgusu Yaptı

Mahir Ünal, Mardin’de düzenlenen kongrede İsrail’in saldırılarına karşı birlik çağrısı yaptı.

Mahir Ünal, Mardin'deki Kongrede Önemli Açıklamalarda Bulundu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mahir Ünal, Mardin'de temaslarda bulundu.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Yeşilli ilçesinde düzenlenen AK Parti Yeşilli 8. Olağan İlçe Kongresi kapsamında bir konuşma yapan Ünal, "İsrail'in ne yapmak istediğini, amacını hepimiz biliyoruz. Zaman, birlik ve beraberlik zamanıdır" açıklamasında bulundu.

Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'nin geçmişteki sorunlarını çözdüğünü ifade ederek, "Tam bağımsız Türkiye" idealiyle yola çıktıklarını belirtti. 80 yılda yapılamayan birçok sorunun, 20 yıl içinde çözüldüğünü vurguladı.

Kızıltepe'de Terörle Mücadele Teması

Daha sonra Kızıltepe ilçesine geçerek burada düzenlenen AK Parti Kızıltepe 8. Olağan İlçe Kongresi'ne katılan Ünal, terörle mücadeledeki kararlılığa dikkat çekti ve şehirlerin güvenli hale geldiğini söyledi.

İsrail’in Filistin ve Orta Doğu’daki saldırılarına işaret eden Ünal, iç cephenin sağlam tutulması gerektiğini ifade etti. Ünal, şu sözlerle konuşmasını sürdürdü: "Aynı coğrafyanın çocuklarıyız, aynı kaderin evlatlarıyız. Bölgeye dair hesap yapanlar, şunu bilsin, biz bin yıldan beridir buradayız ve daha binlerce yıl da burada olacağız."

Kongreler ve Yeniden Seçilen Başkanlar

Kongrede, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Bayhoca Yeşilli’de, Bülent Şahin ise Kızıltepe’de yeniden seçildi. Ayrıca, AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç ve AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Uncu da kongrede konuşmalar yaptı.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mahir Ünal (sağ 5), Mardin'in Yeşilli ilçesindeki spor salonunda düzenlenen AK Parti Yeşilli 8. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mahir Ünal (sağ 5), Mardin'in Yeşilli ilçesindeki spor salonunda düzenlenen AK Parti Yeşilli 8. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı.

Sonraki Haber