Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Zanlı Tutuklandı

Kütahya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 7 zanlıdan 4'ü tutuklandı.

Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu

Kütahya'da gerçekleştirilen bir uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 kişiden 4'ü tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen şüphelilerin bulunduğu bir aracı izlemeye aldı.

Önemli Gelişmeler

Kent girişindeki "dur" ihtarına uymayan araç, polis aracına çarparak kaçmaya çalıştı. Ancak takviye ekiplerin gelmesiyle Kirazpınar Mahallesi yakınlarında durduruldu. Zanlıların yaya olarak kaçma girişimleri, ekiplerin hızlı çalışması sayesinde kısa sürede engellendi. Yapılan üst aramalarda bir miktar sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Gözaltı ve Tutuklama Süreci

Gözaltına alınan kişiler arasında F.Ç, E.A, M.K.T, O.Y, S.Ö, İ.K ve Y.G bulunuyordu. Şüpheliler emniyete götürüldü ve adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan M.K.T, E.A, S.Ö. ve Y.G, "uyuşturucu ticareti" suçlamasıyla tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Emniyet Müdürlüğü Açıklama Yaptı

Osman Elbir, Kütahya İl Emniyet Müdürü, yıl başından bu yana uyuşturucu ticareti suçlamasıyla tutuklanan kişi sayısının 149 olduğunu belirtti. Elbir, uyuşturucuyla mücadele çalışmalarının kararlılıkla süreceğini vurguladı.

Kütahya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 zanlıdan 4'ü tutuklandı.

Sonraki Haber