Küçükçekmece Metrobüs Kazasında Yaralananlar Ziyaret Edildi

İstanbul Valisi Davut Gül, Küçükçekmece'deki metrobüs kazasında yaralananları ziyaret etti, 1 kişi hayatını kaybetti.

Küçükçekmece'de Metrobüs Kazası

İstanbul Valisi Davut Gül, Küçükçekmece'de meydana gelen metrobüs kazasında yaralananları hastanede ziyaret etti. Yapılan açıklamalara göre, kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi ağır yaralı, 45 kişi ise hafif yaralı olarak tedavi ediliyor.

Yaralılar Hakkında Bilgiler

Vali Gül, yaralıların tedavi gördüğü Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaralıları ziyaret ettikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Gül, "Yaralı sayısının değişim sebebi, kendi imkanlarıyla hastaneye giden hemşehrilerimizdir. Rakamları revize ederek sizlere açıklıyoruz." dedi.

Soruşturma Süreci

Kaza ile ilgili olarak Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmış durumda. Gül, kaza nedeninin adli ve idari süreçlerin sonuçlanmasıyla netlik kazanacağını belirtti.

Gül, "Bu süreçte metrobüsler ve diğer araçların kaza anındaki durumları incelenecek. Şu an önceliğimiz yaralı vatandaşlarımızın tedavi süreçlerine destek olmaktır." açıklamasında bulundu.

İstanbul Valisi Gül, Küçükçekmece'deki metrobüs kazasında yaralananlardan bazılarının tedavi gördüğü Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti. Vali Gül, ziyaretin ardından açıklamalarda bulundu.

Sonraki Haber