Kocaeli'de 9 Yaşındaki Çocuğa Silahlı Saldırı: Bir Tutuklama

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 9 yaşındaki çocuğun silahla yaralanmasına dair bir kişi tutuklandı, diğerleri hakkında karar verildi.

Kocaeli'de Silahlı Saldırı Sonrası Tutuklama

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, 25 Eylül tarihinde, bir aracın içinden açılan ateş sonucu 9 yaşındaki Ç.E. yaralandı. Olay sonrası başlatılan soruşturmada 3 şüpheli gözaltına alındı.

Olayın Gelişimi

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 28 Haziran Mahallesi Dere Sokak'ta meydana gelen olayda, Ç.E.’nin yaralanmasına neden olan kişilerin kimlikleri tespit edildi. Gözaltına alınan A.B., M.B. ve H.E.B. hakkında emniyetteki işlemler tamamlandı.

Adliye Süreci

Şüpheliler adliyeye sevk edildi. M.B., "kasten yaralama ve genel güvenliği kasten tehlikeye sokma" suçlamasıyla tutuklanırken, H.E.B. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, A.B. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest oldu.

Yaralı Çocuk Hastanede Tedavi Edildi

Yaralandıktan sonra Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Ç.E., tedavi sürecinin ardından taburcu edildi. Olayın detayları ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam ediyor.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde araçtan silahla açılan ateş sonucu 9 yaşındaki çocuğun yaralanmasına ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Sonraki Haber