İzmir'de Suç Örgütüne Yönelik Operasyon: 7 Kişi Tutuklandı

İzmir'de tefecilik ve nitelikli yağma suçlarına karışan 7 kişi tutuklandı, bir şüphelinin işlemleri devam ediyor.

İzmir'de Suç Örgütü Operasyonu

İzmir'de, hukuka aykırı faaliyetlerde bulundukları iddia edilen bir suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alındı. Bu şüphelilerden 7'si, yapılan adli işlemlerin ardından tutuklandı.

Operasyon Detayları

Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonuyla, İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, uzun süredir sürdürülen teknik ve fiziki takibin ardından harekete geçti.

Suçlar ve Ele Geçirilen Malzemeler

Ekipler, Buca, Torbalı ve Çeşme ilçelerinde düzenledikleri operasyonda, suç örgütü ile bağlantılı olarak çeşitli suçlamalarla gözaltına alınan 8 şüpheliden biri, örgüt lideri olarak nitelendirilen Erkan Bulu'dur. Şüphelilerin ev, iş yerleri ve araçlarında yapılan aramalarda, bir adet otomatik tabanca, 4 tabanca, 2 av tüfeği, 1 hücum yeleği ve 158 fişek ele geçirildi.

Hukuki Süreç Başladı

Emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 7 şüphelinin tutuklandığı, diğer şüphelinin ise işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

İzmir'de suç örgütü kurarak tefecilik, nitelikli yağma, kasten yaralama gibi suçlara karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 şüpheliden 7'si tutuklandı. Operasyonda, biri otomatik 4 tabanca, 2 av tüfeği, 1 hücum yeleği ve 158 fişek ele geçirildi.

Sonraki Haber