İstanbul Hazır Giyim Konferansı Başarıyla Tamamlandı

İstanbul Hazır Giyim Konferansı, 1500 ikili iş görüşmesi ile yerli üreticilere global fırsatlar sundu.

17. İstanbul Hazır Giyim Konferansı Tamamlandı

17. İstanbul Hazır Giyim Konferansı, Türkiye'de ve uluslararası arenada faaliyet gösteren alım grupları ve e-ticaret platformları ile yerli üreticileri bir araya getirdi. Etkinlik, yerli hazır giyim üreticilerine küresel işbirlikleri kurma fırsatı sundu.

İlk Günde Sektör Temsilcileri Bir Araya Geldi

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) tarafından düzenlenen konferansın açılışını yapan TGSD Başkanı Ramazan Kaya, konferansın ilk gününde Türkiye ve dünya genelinden birçok sektör temsilcisinin katıldığını belirtti.

İkili Görüşmelerle Yeni Fırsatlar Yaratıldı

Etkililiğin ikinci gününde, 50'den fazla alım grubu ve e-ticaret sitesi ile yaklaşık 1500 ikili iş görüşmesi gerçekleştirildi. B2B Speed Network Görüşmeleri adı verilen etkinlik, yerli üreticiler ile global alım grupları arasında önemli bağlantılar kurdu.

Birlik Mesajı ve Gelecek Vizyonu

Ramazan Kaya, bu yılki konferansın temasının "Yeniden Tanımla, Hizalan, Şekillendir" olduğunu vurgulayarak, sektörde birlik olmanın önemine dikkat çekti. Kaya, dünya genelindeki jeopolitik ve ekonomik zorlukların sektörü etkilediğini ancak bu zorlukların üstesinden gelmek için stratejik işbirliklerinin şart olduğunu ifade etti.

Kaya, "İkinci günde yapılan görüşmelere gösterilen ilgi, sektörümüzün birbirine kenetlendiğinin bir işareti. İhracatımızda yaşadığımız daralmayı tersine çevirmek için bu tür işbirliklerini geliştirmeliyiz. Konferansta gerçekleşen iş görüşmelerinin kalıcı ve sağlam işbirliklerine dönüşmesini ümit ediyoruz." şeklinde konuştu.

Türkiye'de ve yurt dışında faaliyet gösteren global alım grupları ve e-ticaret siteleri ile yerli üreticileri bir araya getiren 17. İstanbul Hazır Giyim Konferansı sona erdi. Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) Başkanı Ramazan Kaya konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sonraki Haber