İstanbul'da Metrobüste Doğum Gerçekleşti

Esenyurt'ta bir hamile kadın metrobüste sağlıklı bir doğum yaptı, bebek Yılmaz ismi ile dünyaya geldi.

İstanbul'da Metrobüste Yaşanan Sıra Dışı Doğum

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde, 35 haftalık hamile bir kadın, metrobüste sağlıklı bir doğum gerçekleştirdi.

Doğum İçin Hastaneye Gideceklerdi

Hanife Mete, doğum sancılarının artması üzerine eşi Cemal Mete ile birlikte hastaneye gitmek için taksi aramaya başladı. Ancak, taksi bulamayınca, hızlı ulaşım aracı olarak metrobüsü tercih etti.

Metrobüste Doğum Anı

Saat 08.30’da metrobüse binen çiftin, yolculuk sırasında Hanife’nin sancıları arttı. Bu esnada, İETT şoförü durumu hemen yetkililere bildirerek, yolu güvenli bir şekilde Küçükçekmece Cennet Mahallesi’nde durdurdu ve başka bir araca yolcuları aktardı.

Sağlık Ekiplerinden Destek

Hanife Mete, eşi Cemal’in yardımıyla doğumu metrobüste gerçekleştirdi. İETT şoförü ve korunma görevlileri de ailenin yanında olarak destek verdiler.

Bebeğin Durumu İyi

Anne ve bebek, doğum sonrası sağlık ekipleri tarafından Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Çift, sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen bebeklerine 'Yılmaz' adını koydu.

Başkanlar Aileyle Buluştu

Hastaneye giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu, Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer ve İBB Meclis 1. Başkanvekili Nuri Aslan, aileyi tebrik edip bebeğin sağlık durumu hakkında bilgi aldılar.

İstanbul’da, sancıları arttığı için hastaneye giden 35 haftalık Hanife Mete, taksi bulamadığı için eşi Cemal Mete ile birlikte bindiği metrobüste doğum yaptı. Anne ile bebek doğumun ardından sağlık ekipleri tarafından Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'ne götürüldü. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu (sol 5), Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu (sol 4), Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer (sol 3), İBB Meclis 1. Başkanvekili Nuri Aslan (sol 2) ile İETT Genel Müdürü İrfan Demet (sağda), hastaneye ziyarete gitti.

Sonraki Haber