İstanbul'da Kuyumcu Hırsızlığı Üzerine İki Tutuklama

İstanbul'da 6 ilçede 8 kuyumcudan hırsızlık yapan iki şüpheli yakalanarak tutuklandı.

İstanbul'da Kuyumcu Hırsızlığı Üzerine İki Tutuklama

Hırsızlık Olayları ve Yakalamalar

İstanbul'un altı farklı ilçesinde, toplamda sekiz kuyumcudan hırsızlık yaptığı tespit edilen iki kişi, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği tarafından gözaltına alındı.

Kuyumcuların Hedef Alındığı Bölgeler

Küçükçekmece, Fatih, Esenler, Bağcılar, Tuzla ve Kartal'daki kuyumculardan "tırnakçılık" yöntemiyle hırsızlık yapan bu şüpheliler, yapılan titiz çalışmalar sonucu kimlikleri belirlenerek Fatih'te yakalandı.

Şüphelilerin Suç Geçmişi

Gözaltına alınan şüphelilerden Derya A. (24) hakkında 22 suç dosyası, 2 aranma kaydı ve 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunurken, Berivan K. (22) hakkında 30 suç dosyası, 8 aranma kaydı ve 8 yıl 2 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi.

Adli Süreç Başlıyor

İlk sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

İstanbul'un 6 ilçesinde 8 ayrı kuyumcudan hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2...

İstanbul'un 6 ilçesinde 8 ayrı kuyumcudan hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, Küçükçekmece, Fatih, Esenler, Bağcılar, Tuzla ve Kartal'daki kuyumculardan "tırnakçılık" diye tabir edilen yöntemle hırsızlığa ilişkin inceleme başlattı. Ekiplerin çalışması sonucu kimlikleri belirlenen Derya A. (24) ile Berivan K. (22) Fatih'te yakalandı.