İstanbul'da Filistin'e Destek Gecesi Gerçekleşti

İstanbul Kağıthane'de düzenlenen etkinlikte Filistin'e destek mesajları verildi, yardım kampanyası başlatıldı.

İstanbul'da "Soykırıma İsyan Filistin'e Destek Gecesi" Gerçekleşti

Filistin ile Dayanışma Platformu tarafından Kağıthane'de düzenlenen "Soykırıma İsyan Filistin'e Destek Gecesi", Sultan Selim Kültür Merkezi'nde yapıldı. Etkinliğe, birçok önemli isim de katılım sağladı.

Öne Çıkan İsimler ve Konuşmalar

Etkinliğe Ensar Vakfı Kağıthane Şube Başkanı Aziz Gündoğdu, Aksa İlim ve Davet Merkezi (AKMER) Başkanı Hamza Er, Hamas Şura Üyesi Suheyl El-Hindi ve Filistinli yazar Muin Naim gibi isimler katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, konuşmalar yapıldı.

Aziz Gündoğdu, konuşmasında Gazze Şeridi'nde yaşanan insanlık dramına dikkat çekerek, "Yaşanan vahşete kayıtsız kalanlar ile vicdanlarının sesine kulak verip zulme karşı duranlardan oluşan bölünmüş bir dünya var karşımızda. Bizler ilk günden beri yaşanan bu soykırımın karşısında açıkça durduk." dedi.

Gündoğdu, ayrıca İsrail'in Gazze'de yaptığı soykırımın zirve noktasına ulaştığını ifade ederek, "Siyonistlerin bugünkü zulmü, sözde medeni denilen dünyanın gözleri önünde işlenmeye devam etmektedir." şeklinde konuştu.

Savaşın Ardındaki Gerçekler

AKMER Başkanı Hamza Er ise Aksa Tufanı'nın düşmanı boğabilme çabasının önemine dikkat çekerek, "76 yıllık siyonist işgalin kurulacak güçlü ittifaklarla sona erebileceğinin bir miladıydı. 7 Ekim, siyonist kanser hücresinin temizlenip bölgemizden çıkartılması için büyük bir fırsattı." diye belirtti. ancak bu ittifakların birçok mazeretten ötürü gerçekleşmediğini vurguladı.

Gazze'ye Yardım Kampanyası

Programda, Gazze'de yaşananların anlatıldığı bir sinevizyon gösterimi yapıldı. Ayrıca, Gazze halkına yardım amacıyla bir kermes düzenlendi.

Filistin'le Dayanışma Platformunca Kağıthane Sultan Selim Kültür Merkezi'nde "Soykırıma İsyan Filistin'e Destek Gecesi" düzenlendi. Etkinlikte, Aksa İlim ve Davet Merkezi (AKMER) Başkanı Hamza Er konuşma yaptı.

Filistin'le Dayanışma Platformunca Kağıthane Sultan Selim Kültür Merkezi'nde "Soykırıma İsyan Filistin'e Destek Gecesi" düzenlendi. Etkinlikte, Aksa İlim ve Davet Merkezi (AKMER) Başkanı Hamza Er konuşma yaptı.

Sonraki Haber