Isparta'nın Yeni Valisi Abdullah Erin Göreve Başladı

Isparta Valisi Abdullah Erin, göreve başladı ve şehirde huzuru artırmayı hedefliyor.

Isparta Valisi Abdullah Erin Göreve Başladı

Valiler Kararnamesi ile Isparta Valiliği'ne atanan Abdullah Erin, resmi görevine başladı. Erin, Valilik binası önünde Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İl Emniyet Müdür Vekili Volkan Güneş, Jandarma Komutanı Albay Dr. Yunus Emre Karamanoğlu ve diğer kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Teşekkür Mesajı ve Hedefler

Vali Erin, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu görevi kendisine uygun gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya derin saygı ve şükranlarını sundu. Isparta'ya hizmet etmenin büyük bir onur olduğunu ifade eden Erin, "Isparta'nın güzelliklerine güzellik katmaya gayret edeceğiz. Hiçbir zaman tartışmaların, polemiklerin tarafında bulunmayacağız." dedi.

İşbirliği ve Dayanışma

Erin, şehirdeki huzur ve sükun ortamını güçlendirmek için çalışacaklarını vurguladı ve şu ifadeleri kullandı: "Birlikte Isparta'yı daha ileri noktalara taşıyacağız. Arkadaşlarımızla dayanışma içinde, adaleti ön planda tutarak şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz."

Kültürel Zenginliklere Önem

Isparta'nın kültürel zenginliklerini ön plana çıkarmak adına çalışmalara devam edeceklerini belirten Vali Erin, "Şehirdeki bütün taraflarla işbirliği içinde olacağız. Gece gündüz demeden hizmetimize devam edeceğiz. İnsanlarımızla sürekli bir diyalog halinde olacağız." şeklinde konuştu.

Yarından itibaren şehrin mevcut sorunlarını değerlendirmek üzere ekip arkadaşlarıyla bir araya gelecek olan Erin, şehrin gelişimi için el birliğiyle çalışacaklarının altını çizdi.

Valiler Kararnamesi ile Isparta Valisi olarak atanan Abdullah Erin, göreve başladı.

Valiler Kararnamesi ile Isparta Valisi olarak atanan Abdullah Erin, göreve başladı.

Valiler Kararnamesi ile Isparta Valisi olarak atanan Abdullah Erin, göreve başladı.

Sonraki Haber