ICA ve Ford, Uluslararası Yol Federasyonu Kongresi'nde Ödül Kazandı

ICA, otonom kamyon projesiyle Uluslararası Yol Federasyonu Kongresi'nde ödül kazandı.

ICA'nın Başarısı

ICA, Ford ile iş birliği yaparak geliştirdiği otonom kamyon projesiyle Uluslararası Yol Federasyonu (IRF) Kongresi'nde "Trafik Yönetimi ve Akıllı Ulaşım Sistemleri" kategorisinde büyük bir ödül elde etti.

İnovatif Çözümler

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde Deneme

ICA'nın açıklamasına göre, bu ödül, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nda uygulanan Akıllı Ulaşım Sistemleri (AUS) ile Ford Trucks'ın Seviye-4 Otoyol Pilotu teknolojisine sahip otonom kamyonları sayesinde kazanıldı.

Ortak proje çerçevesinde, ICA ve Ford, Türkiye'de bir ilki başlatarak Akıllı Ulaşım Sistemleri altyapısını kullanarak otonom kamyonları test etti. Bu test, yol güvenliğini güçlendirmeyi ve verimliliği artırmayı hedefliyor.

IRF Kongresi'nin Öne Çıkanları

IRF Kongresi, üç gün boyunca yol altyapısı, sürdürülebilir mobilite ve akıllı ulaşım sistemleri gibi konular üzerine dünyanın dört bir yanında uzmanları bir araya getirdi. Kongrede, yol güvenliği, dijitalleşme ve mobilite gibi başlıklar öne çıkarken, gelecekteki altyapı çözümleri ve yenilikçi projeler de tartışıldı.

ICA'nın GOLD Sponsorlukları

ICA, bu etkinliğe GOLD sponsor olarak katılarak, sürdürülebilir yol altyapısı ve mobilite performansına yönelik projelerini tanıtmasıyla dikkat çekmeyi başardı.

ICA, Ford ile birlikte gerçekleştirdiği otonom kamyon projesiyle Uluslararası Yol Federasyonu (IRF) Kongresi'nde "Trafik Yönetimi ve Akıllı Ulaşım Sistemleri" kategorisinde ödüle layık görüldü.

Sonraki Haber