İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Metrobüs Kazası Üzerine Açıklama

İstanbul'daki metrobüs kazasıyla ilgili İmamoğlu, sürücü hatası olduğunu belirtti ve gelişmeleri takip ettiklerini duyurdu.

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Metrobüs Kazası Açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Küçükçekmece'de meydana gelen metrobüs kazasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İki metrobüsün çarpışması sonucu bir kişinin hayatını kaybettiği kazada, 38 kişi de yaralandı.

Gelişmeleri Yakından Takip Ediyoruz

Adıyaman'da Türkiye Belediyeler Birliği'nin encümen toplantısında bulunan İmamoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, kazaya ait görüntülerin incelendiğini vurguladı. "Görüntüler geldi, bir sürücü hatasına benziyor. Arkadaşlarımız konumları hızlıca tetkik edecekler," dedi.

Hayatını kaybeden vatandaş için başsağlığı dileyen İmamoğlu, "Ne yazık ki hayatını kaybeden bir vatandaşımız var. İner inmez hastanede kontrollerini yapacağım," şeklinde konuştu.

Gözaltılar ve Ciddi Yaralanmalar

Kazada, bir kişi hayatını kaybederken 2'si ağır olmak üzere 38 kişinin yaralandığı belirtildi. Kazanın ardından iki metrobüs şoförü ve denetim amiri gözaltına alındı. İBB, olayın nedenlerine dair kapsamlı bir inceleme başlattı.

Türkiye Belediyeler Birliğinin 28 Ağustos'taki encümen toplantısı için Adıyaman'da bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilere Küçükçekmece'de iki metrobüsün çarpıştığı kazaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sonraki Haber