GYODER'den İkili Eğitim Girişimi ile Gayrimenkul Sektörüne Destek

GYODER, akademik çalışmaları teşvik etmek amacıyla iki yeni eğitim projesini hayata geçiriyor.

GYODER'den Önemli Eğitim Adımı

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), gayrimenkul alanında akademik araştırmaları teşvik etmek amacıyla önemli bir girişimde bulundu. İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) işbirliğiyle düzenlenen 'Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması'nın sonuçları açıklandı.

Tez Ödülleri Kazananları

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen yarışmada, doktora ve yüksek lisans tezleri arasında ödüller sahiplerini buldu. Birinci olan Kemal Serdar Yılmaz, 'Türkiye'de Faiz Politikalarının Konut Talebine Olan Etkileri: Bir Uygulama' başlıklı tezi ile dikkat çekti. İkinci ve üçüncü sıraları ise Sibel Canaz Sevgen ve Zehra Çelik'in eserleri ile kapladı. Ayrıca, jüri özel ödülünü Nisa Nur Özkan 'Düzce İçin Bir Eşik Olarak Deprem: Merkezdeki Konutların Tipomorfolojik Dönüşümü' tezi ile aldı.

İstanbul Üniversitesi ile Protokol

Ödül töreninin hemen ardından GYODER, İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü ile eğitim ve akademik işbirliği konusunda bir protokol imzaladı. Bu işbirliği çerçevesinde gayrimenkul finansmanı, geliştirme, yönetim gibi konularda ortak programlar düzenlenmesi planlanıyor.

GYODER Başkanı Neşecan Çekici'nin Açıklamaları

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, eğitim ve akademik çalışmaların sektörün geleceği için hayati öneme sahip olduğunu vurgulayarak, 'GYODER olarak genç akademisyenleri destekliyoruz ve sektörel bilgi birikimimizi artırmayı hedefliyoruz. Gelecek nesillere güçlü bir temel bırakmak için bilgi paylaşımını ve eğitimi önceliğimiz olarak görüyoruz' dedi.

GYODER'in bu girişimleri, gayrimenkul sektöründeki bilgi akışını ve yetkinliği artırmayı amaçlıyor.

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) işbirliği ile bu yıl ikincisi düzenlenen "Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması"nın kazananları belli oldu.

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) işbirliği ile bu yıl ikincisi düzenlenen "Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması"nın kazananları belli oldu.

Sonraki Haber